ورود جمعه ، 27 مهر ، 1397

کد خبر: 730   |  دفعات بازدید : 571   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تشریح عمده فعالیتهای گرامی داشت هفته پژوهش در واحد کازرون

10 دي, 1396

مدیرپژوهشی واحد کازرون با تشریح برنامه های انجام شده در گرامیداشت هفته پژوهش گفت:«هفته پژوهش فرصتی ارزشمند وغنی برای ایجاد انگیزه شکوفا بیشتر و کردن استعدادههای دانشجویان و استادان و نیز تقدیر  از فعالان و تلاشگران عرصه علم و پژوهش است. »

تشریح عمده فعالیتهای گرامی داشت هفته پژوهش در واحد کازرون

دکتر آمنه خوشوقتی درگفتگو با خبر نگارخبرگزاری آنا، بیان کرد: «در هفته پژوهش فعالیت های دانشجویی زیادی انجام شد از جمله ایجاد ایستگاه سلامت از سوی دانشجویان رشته بهداشت عمومی و راه اندازی غرفه ای از امکانات آموزشی و جراحی دانشکده دامپزشکی، غرفه محصولات خوراکی وّ غذا های ارگانیک و بدون مواد نگهدارنده و افزودنی توسط دانشجویان صنایع غذایی که همه روزه در غرفه مربوطه عرضه می شد .»

وی گفت:«درکنار دیگر فعالیت های پژوهشی نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی، نمایشگاه کتاب وفعالیتهای خوب بسیج دانشجویی و باشگاه پژوهشگران جوان که در مجموعه این برنامه ها با استقبال خوبی از سوی دانشجویان و استادان همراه بوده است.»

عضو هیات علمی واحد کازرون افزود: «در مراسم اختامیه گرامیداشت هفته پژوهش برنامه های متنوع دیگری از جمله ایجاد گارگاههای تخصصی ویژه استادان با حضور محمدرضا فلاحتی مدیر روابط عمومی و همکاریهای علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری(رایسست) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به معرفی جدیدترین خدمات اطلاع رسانی این دو سازمان پرداختند»

آمنه خوشوقتی اظهارکرد:«در این کارگاه با معرفی کوتاه دو مجموعه سامانه های ژورنال یاب رایست، اطلس علم ایران، سامانه

تولید منابع برون متنی و سامانه رایسست ساجیت از مرکز منطقه ای و نیز سامانه های نشریات جهان اسلام، رصدخانه تولید علم جهان و نیز سامانه های ثبت همایش ها ارائه شده است.»

عضو هیات علمی واحد کازرون تصریح کرد:« از سوی این مرکز اعلام آمادگی شده است در راستای برنامه های مختلف از جمله بازدیدهای علمی دانشجویی و اساتید و نیز برگزاری ارتباط جهت استفاده از امکانات اطلاعاتی رایسست ISC  پیگیری و عملیاتی شده است.»

وی افزود:« یکی دیگر از ازنکات مثبت گرامیداشت هفته پژهش، برپایی غرفه های مختلفی توسط دانشجویان رشته های دامپزشکی، صنایع غذایی، بهداشت عمومی، که مورد توجه اساتید و دانشجویان قرار گرفت. و نیز به بسیج دانشجویی و باشگاه پژوهشگران جوان غرفه هایی اختصاص داده شد تا دستاوردهای خودرا به معرض نمایش قرار داده شود.»

تشریح عمده فعالیتهای گرامی داشت هفته پژوهش در واحد کازرونتشریح عمده فعالیتهای گرامی داشت هفته پژوهش در واحد کازرون