ورود يکشنبه ، 2 مهر ، 1396

کد خبر: 668   |  دفعات بازدید : 202   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دکتر نوریان در جلسه هیات رئیسه مطرح کرد: تلاش دانشگاه آزاد اسلامی جهت رفع دغدغه های داوطلبان و خانواده های آنان

18 تير, 1396

دویست و پانزدهمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی بصورت فوق العاده و با دستور رسیدگی به موضوع رشته محل های حذف شده دانشگاه آزاد اسلامی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به ریاست دکتر نوریان و با حضور اعضا در محل سازمان مرکزی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نوریان در این جلسه با تاکید بر ارج نهادن به خدمات ارزنده اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، ابراز امیدواری کرد که با اتمام تعطیلات تابستانی دانشگاه، اعضای هیات علمی و کارکنان، با نشاط و انرژی بیشترو پتانسیل بالاتری نسبت به ارائه خدمات شایسته به دانشجویان اهتمام ورزیده و در مسیر توسعه کیفی این دانشگاه گام بردارند.

دکتر نوریان در ادامه با اشاره به فرایند انتخاب رشته متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، از تعامل سازنده مسئولان وزارت علوم تحقیقات و فناوری و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی که موجب رفع نگرانی و دغدغه دانشجویان و خانواده های ایشان شد استقبال کرد و گفت: امیدوارم این تعامل سازنده و همدلی در جهت تحقق اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقاء مستمرکیفیت، تداوم یابد.

وی افزود: در همین زمینه به منظور رفاه حال داوطلبان، مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تا 27 تیرماه تمدید شد.

دکتر نوریان از معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی خواست تا با توجه به بندهای مصوب کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تمام تلاش خود را جهت کاهش اضطراب دانشجویان و خانواده‌های آنان با هدف تحقق توسعه کیفی رشته محل ها انجام دهند و از مسئولان وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز خواست تا با توجه به درخواست متقاضیان ورود به مقاطع تحصیلات تکمیلی و در جهت عدالت، ارتقا و اعتلای آموزش عالی در تمامی نقاط کشور، با دانشگاه آزاد اسلامی همراهی کنند.

دکتر نوریان با اشاره به انجام مصاحبه های دکتری دانشگاه آزاد اسلامی به صورت استانی، از تمامی مسئولان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خواست تا با اتخاذ تدابیر و برنامه ریزی های لازم، نسبت به برگزاری مصاحبه دکتری اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید با توجه به فصل تابستان و گرمای هوا، امکانات لازم و تسهیلاتی را جهت رفاه حال داوطلبان فراهم کرده و از آنجا که ممکن است داوطلبی در بیش از یک استان مصاحبه داشته باشد، تدبیری اندیشیده شود که تداخلی در این مصاحبه ها ایجاد نشده و حقی از داوطلبان ضایع نگردد.