ورود يکشنبه ، 28 آبان ، 1396

کد خبر: 667   |  دفعات بازدید : 311   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سرپرست واحد کازرون اعلام کرد: پذیرش دانشجو در ۳۳ رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی کازرون

12 تير, 1396

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از تایید و قانونی بودن ۳۳ رشته کارشناسی ارشد در این واحد خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جمال الدین الوانی گفت: «واحد کازرون دارای زیرساخت‌های لازم برای گسترش رشته‌های جدید تحصیلات تکمیلی و افزایش جذب و پذیرش دانشجو است.»

وی افزود: «این دانشگاه با داشتن کادر هیات علمی مجرب و متخصص و نیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های متعدد و مجهز تلاش دارد از ظرفیت‌های بلااستفاده و غیر فعال موجود در راستای بالا بردن سطح کمی و کیفی رشته‌های موجود و ایجاد رشته‌های جدید مورد نیاز جامعه گام بردارد.»

سرپرست واحد کازرون با قدردانی از تلاش ارزشمند دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی که با اقتدار و حمایت قاطع از کیان و اهداف دانشگاه آزاد اسلامی دفاع کرده و موجب آرامش و رفع دغدغه مسئولان و دانشجویان در سراسر کشور شده است، اظهار کرد: «دانشگاه آزاد یکی از دست آوردهای بزرگ و مهم انقلاب اسلامی و یادگار حضرت امام (ره) بوده و با پشتیبانی مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی توسعه و گسترش یافت و امروز هم با حمایت مقام معظم رهبری، دکتر ولایتی در راس هیات امنای آن قرار دارد و با تدبیر و اقتدار در مسیر قانون آن را پیش می‌برد.»

وی گفت: «واحد کازرون با ۳۳ رشته کار‌شناسی ارشد برای پذیرش دانشجو فعال و دارای مجوز قانونی است.»

سرپرست واحد کازرون با بیان اینکه کازرون در مسیر و گذر چندین استان و شهرستان از جمله استان‌های فارس-بوشهر -خوزستان و یاسوج است، افزود: «دانشگاه کازرون علاوه بر داشتن تمام مزایای ویژه علمی، آموزشی، پژوهشی، و رفاهی به لحاظ قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی مناسب در اولویت خاص انتخاب محل تحصیل عزیزان است.»

الوانی با توجه به تاریخچه درخشان این واحد اظهار کرد: «واحد کازرون یکی از با سابقه‌ترین واحدهای استان و کشور است و متقاضیان رشته‌های فوق در واحد کازرون می‌توانند تا پایان روز شنبه ۱۷ تیر برای انتخاب کد رشته به سایت www.azmoon.org مراجعه و ثبت نام کنند.»