ورود يکشنبه ، 4 تير ، 1396

کد خبر: 630   |  دفعات بازدید : 373   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد/ امکان ثبت‌نام مجدد متقاضیان از 21 اسفند

01 اسفند, 1395
مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از امکان ثبت‌نام بازماندگان از شرکت در آزمون‌ دکتری تخصصی گروه پزشکی سال 96 در تاریخ 21 تا 23 اسفند خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از 20 بهمن شروع شد و تا روز گذشته 30 بهمن ادامه داشت.

مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت ظهر امروز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد داوطلبانی که تاکنون ثبت‌نام نکرده‌اند می‌توانند از ساعت 18 روز شنبه 21 اسفند تا ساعت 24 روز دوشنبه 23 اسفند می‌توانند به سایت این مرکز به نشانی www.sanjeshp.ir مراجعه و ثبت‌نام کنند.

همچنین ویرایش و تکمیل مدارک ثبت‌نام برای داوطبانی که قبلا ثبت‌نام کرده‌اند در این تاریخ امکان‌پذیر است. همچنین برای کمک به داوطلبان شرکت در آزمون دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی سال 96، کارنامه آزمون MHLE دوره  40 (تاریخ 31 فروردین 966) هم برای شرکت در این آزمون پذیرفته می‌شود.

هزینه ثبت‌نام در این آزمون 55هزار تومان است که دانشجویان باید قبل از ثبت‌نام در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی، اعتبار مورد نظر را خریداری و بعد ثبت‌نام کنند. آزمون یکپارچه دکتری تخصصی سال ۹۶ وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی، روزهای 3 و 4 خرداد سال آینده برگزار و نتایج نهایی نیز 20 خرداد اعلام می‌شود.