ورود سه شنبه ، 31 مرداد ، 1396

کد خبر: 624   |  دفعات بازدید : 394   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه ضیافت اندیشه در واحد کازرون

09 بهمن, 1395
کارگاه ضیافت اندیشه ویژه استادان با موضوع تاریخ، فرهنگ و تمدن اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.
برگزاری کارگاه ضیافت اندیشه در واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مدرس کارگاه ضیافت اندیشه ویژه استادان با بیان اینکه در هر جامعه‌ای فرهنگ شامل مجموعه‌ای از آداب و رسوم و سنت‌های رایج آن جامعه است، گفت: «استادان و مسئولان دانشگاه‌ها می‌توانند با رفتارهای مناسب و مثبت خود موجب گسترش فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی شوند.»

دکتر اصغر منتظرالقائم اظهارکرد: «حضور استادان، مسئولان دانشگاه در صفوف نماز جماعت موجب ارتقا و تقویت فرهنگ نماز جماعت در بین دانشجویان و کارکنان می‌شود و حضور و عدم حضور آنان در نماز اول وقت بسیار تاثیرگذار است.»

عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان افزود: «در عصر جاهلیت در سرزمین شبه جزیره عربستان مردمی بی‌تمدن و با فرهنگ وحش و نادانی زندگی می‌کردند و پیامبر رحمت و مهربانی توانست آنان را به اخوت و برادری و همکاری دعوت کند و با احداث مسجدالنبی در مرکزی شهر مدینه موجب گشترش تمدن اسلام شد.»

معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون نیز با عرض تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از جان برکفان آتش‌نشان که در حادثه ساختمان پلاسکو تهران با ایثار و فداکاری جان خود را نثار کردند، گفت: «شجاعت کم‌نظیر آتش‌نشانان برگرفته از ایمان و اعتقاد آنان است این از خودگذشتگی، شهامت و روحیه شهادت‌طلبانه درتاریخ بشریت ثبت می‌شود.»

دکتر علی اکبر عارف افزود: «برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان باعث بصیرت‌افزایی، تقویت بنیه علمی و فرهنگی استادان می شود و با ایجاد فضای دوستانه در بین آنان می‌تونند به جامعه و دانشگاه کمک بیشتری کنند.»

به گزارش آنا، این نشست با حضور حجت‌الاسلام احسانی‌فرد رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان، سیدکمال علوی فرماندار و معاونان و جمع کثیری از استادان رشته‌های مختلف واحد کازرون در سالن دانشگاه برگزار شد.

برگزاری کارگاه ضیافت اندیشه در واحد کازرونبرگزاری کارگاه ضیافت اندیشه در واحد کازرونبرگزاری کارگاه ضیافت اندیشه در واحد کازرونبرگزاری کارگاه ضیافت اندیشه در واحد کازرون