ورود جمعه ، 8 ارديبهشت ، 1396

کد خبر: 621   |  دفعات بازدید : 222   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

02 بهمن, 1395
رهبر معظم انقلاب اسلامی طی حکمی دکتر علی اکبر ولایتی را به عنوان رئیس هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کردند.
انتصاب رئیس جدید هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی با حکم رهبر معظم انقلاب

متن حکم رهبر معظم انقلاب به شرح زیر است:
اعضای محترم هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی
با عنایت به فقدان تأثرانگیز رئیس محترم هیأت مؤسس و هیأت امناء دانشگاه و سکوت اساسنامه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در چگونگی انتخاب رئیس هیأت مؤسس و ضرورت تسریع در انتخاب فرد عهده‌دار این مسئولیت، جناب آقای دکتر علی اکبر ولایتی از اعضای آن هیأت را به‌عنوان رئیس هیأت مؤسس منصوب میکنم تا هیچگونه وقفه‌ای در تمشیت قانونی امور آن دانشگاه- که نقش مؤثری در امر آموزش عالی کشور دارد- بوجود نیاید. همکاری اعضای محترم هیأت مؤسس و هیأت امناء و شورای عالی انقلاب فرهنگی در تکمیل اعضای هیأت مؤسس و هیأت امناء مورد انتظار جدّی اینجانب است.

سید علی خامنه ای