ورود جمعه ، 8 ارديبهشت ، 1396

کد خبر: 616   |  دفعات بازدید : 213   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

22 دي, 1395
دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی، با صدور پیامی به خانواده مکرم آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) رحلت رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه را به همسر، فرزندان و خواهران و برادران ایشان تسلیت گفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، متن پیام به این شرح است؛

سرکار خانم عفت مرعشی همسر محترمه و فرزندان بزرگوار, اخوان محترم و خواهران گرامی حضرت ایت الله هاشمی رفسنجانی (ره)
درگذشت ابر مرد تاریخ معاصر ایران یار امام راحل و مقام معظم رهبری را به آن خانواده محترم و بزرگوار تسلیت عرض می کنم.
اثر انگشت سلیمانی این قهرمان ملی ایران که امیر کبیر ثانی ایران بود در سراسر کشور در همه زمینه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مشهود است.
نام فرمانده پیروز دفاع مقدس و سردار سازندگی و مرد روز های سخت به نام هاشمی رقم خورده و از خاطره مردم ایران زدوده نخواهد شد.
دانشگاه آزاد اسلامی میراث ارزشمندی همچون یک گنجینه علمی است که با همت بالای ایشان بنیان گذاری شد و اکنون بزرگترین دانشگاه حضوری جهان به نام هاشمی شناخته می شود.
هاشمی سنگ زیرین آسیاب انقلاب و سنگ صبور مردم ایران بود و شما نزدیکترین افراد به او، با صبر در مقابل شدائد قبل و بعد از پیروزی انقلاب در موفقیت ایشان سهم عمده ای داشتید.
از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحوم مغفور رحمت و مغفرت الهی و برای شما عزیزان و سایر بازماندگان آن بیت شریف صبر و سلامت آرزومندم.
حمید میرزاده
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی»