ورود دوشنبه ، 1 مهر ، 1398

کد خبر: 594   |  دفعات بازدید : 1189   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

06 آذر, 1395
مناظره دانشجویی با موضوع جایگاه خط امام خمینی(ره) درسیاست خارجی دولت تدبیر و امید با حضور نماینده تشکل های سیاسی و دانشجویان مستقل درسالن اجتماعات واحد کازرون برگزارشد.
 برگزاری مناظره دانشجویی درواحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: این مناظره چند ساعته با حضورجمعی ازدانشجویان رشته های مختلف درقالب مخالف یا موافق سیالست خارجی دولت به ویژه مسئله برجام صورت گرفت.

نمایندگان تشکل بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی با تایم معین و مساوی به صورت مخالف و موافق عملکرد دولت تدبیر و امید را در امور سیاست خارجی مورد بحث و بررسی قرار دادند.