ورود دوشنبه ، 1 مهر ، 1398

کد خبر: 56   |  دفعات بازدید : 2889   |  نظرات : 2 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با تصویب شورای فرهنگی واحد کازرون:اعزام کاروانهای دانشجویی به مناطق عملیاتی جنوب کشور انجام میشود

02 اسفند, 1391

رئيس دفتر فرهنگ اسلامي واحد كازرون با بيان اينكه شوراي فرهنگي بايد پاسخگوي نيازهاي فرهنگي دانشجويان باشد ،اظهار داشت: شوراي فرهنگي با بهرهگيري از توان علمي اساتيد و صاحب نظران در بخش فرهنگي دانشگاه با ارائه طرحهاي نوين و جديد جهت برطرف نمودن مسائل فرهنگي دانشجويان گام بر دارد.

به گزارش خبر نگارخبرگزاري آنا: حجتالاسلام بينا رئيس دفتر فرهنگ اسلامي  واحد کازرون خواهان ارائه طرحهاي نو و جديدی بابهره گیری از توان واستعدادهای اساتيد دانشگاه، مسئولين و روحانیت شهرستان در مسير جذابيت بيشتر فعاليتهاي فرهنگي دانشگاه شدند.

حجتالاسلام بينا در ادامه اظهار داشت: ما بايد از ظرفيتهاي اساتيد وروحانیت شهرستان در چگونگي برنامهريزي فرهنگي كمك بگيريم.

در اين جلسه مصوب شد با همت بسيج دانشجويي دانشگاه و ناحيه مقاومت بسيج شهرستان در روز دوازدهم اسفندماه يادواره شهداي دانشجوي دانشگاه همچون سالهاي گذشته با شكوه برگزار شود.

در ادامه جلسه مقرر شد كاروانهاي زيارتي راهيان نور توسط دفتر فرهنگ اسلامي و با همكاري بسيج دانشجويي در نيمه دوم اسفندماه در سه مرحله با وسيله چندين دستگاه اتوبوس به مناطق جنوب كشور اعزام و از مناطق جنگي ديدن نمايند.

در پايان دكترحافظي معاون اداري و مالي واحد با بيان اينكه 25 اسفندماه بيست و هفتمين سالروز تأسيس واحد كازرون می باشد به همین مناسبت تعداد 27 اصل نهال طي مراسمي در محيط دانشگاه كاشت و دستاوردهاي اين را تشريح نمائيم.

.

فرزاد
1391 اسفند 05 شنبه 01:55 ب.ظ
شما مسول محترم لطف بفرمایید حقوق اولیه دانشجویان این دانشگاه را رعایت بفرمایید این برنامه های جانبی پیش کش.
دکتر محمودی
1391 اسفند 09 چهارشنبه 07:40 ب.ظ
به جای این همه ولخرجی الکی یه کلاس روانشناسی و نحوه بر خور د با دانشجو برای همه مسولین دانشگاه برگزار کنید
باتشکر