ورود سه شنبه ، 21 آبان ، 1398

کد خبر: 549   |  دفعات بازدید : 1592   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کازرون خبرداد:حضور جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد کازرون در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویر احمد

29 مرداد, 1395
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کازرون از حضور دانشجویان جهادگر بسیجی این دانشگاه در سه شهرستان استان‌ فارس و کهگیلویه و بویر احمد برای امداد رسانی به مردم مناطق محروم خبرداد.

به گزارش سرویس دانشگاه "کازرون خبر"، تعدادی از دانشجویان جهادگر بسیج دانشجویی دانشکده‎های پزشکی و دامپزشکی دانشگاه آزاد کازرون با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس تهران و پیام نور شیراز در مناطق کم‌برخوردار، محروم و کوهستانی شهرستان سپیدان و دهدشت حضور یافته و خدمات درمانی ارائه کردند.

امیر حسین سینایی مسؤل بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: 13 نفر از دانشجویان جهادگر بسیج دانشجویی دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شیراز به روستاهای ساران سفلی، بهشت مکان و ساران علیا شهرستان سپیدان اعزام شدند و کلینیک‌های درمانی سیار در روستاهای فوق برپا کردند و بالغ‌ بر 400 نفر از اهالی روستاها ویزیت رایگان شدند.

وی همچنین افزود: تعداد 8 نفر از دانشجویان جهادگر دانشکده دامپزشکی کازرون با حضور در روستاهای محروم بخش دیشموک شهرستان دهدشت استان کهکیلویه و بویر احمد به ارائه خدمات معاینه، جراحی و واکسیناسیون دام و طیور منطقه پرداختند.

سینایی با اشاره به خدمات انجام شده توسط دانشجویان جهادگر این دانشگاه گفت: علاوه بر موارد ذکر شده تعداد 45 نفر از دانشجویان جهادگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در روستاهای محروم پیرمهلت، بکور و محسن آباد بخش کنارتخته، روستاهای کلانی، عبدویی و کنده‌ای بخش کوهمره نودان و روستاهای بیکوه، تل گاو و ابوالحسنی بخش جره و بالاده حضور یافتند و در عرصه‌های فرهنگی، آموزشی، درمانی و بهداشتی و دامپزشکی به ارائه خدمات پرداختند.

این فعال دانشجویی با اشاره به همکاری‌های صورت گرفته اظهار داشت: جا دارد از همکاری خوب ریاست و معاونین محترم دانشگاه آزاد اسلامی، اداره دامپزشکی، شبکه بهداشت و درمان و فرماندهی محترم ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون و بخشداران مناطق ذکر شده کمال تشکر و قدردانی داشته باشیم.