ورود سه شنبه ، 28 آبان ، 1398

کد خبر: 545   |  دفعات بازدید : 2575   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

کانون فرهنگی دانشکده سما واحد کازرون حائز رتبه اول کشوری شد

17 مرداد, 1395

واحد فرهنگی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحدکازرون موفق به کسب رتبه اول فعالیت های فرهنگی در سال 95.-94 سازمان سما کل کشور شد.
کانون فرهنگی دانشکده سما واحد کازرون حائز رتبه اول کشوری شد

به گزارش خبرگزاری آنا،دکترمهرداد همراهی معاون دانشگاه و رئیس مرکز سما واحد کازرون گفت:طی ارزشیابی سالانه که ازعملکردوفعالیتهای فرهنگی آموزشکده های سما سراسر کشورانجام شد،کانون فرهنگی این آموزشکده موفق به کسب رتبه اول کشوری دربین کانونهای فرهنگی سازمان سما گردید.

رئیس مرکز سما واحد کازرون اظهارداشت:درحال حاضر قریب 1000نفردانشجو درقالب یازده رشته تحصیلی در مقطع کار دانی و 480 نفر دانش آموز درمقاطع ابتدایی،راهنمایی ودبیرستان دراین مرکز مشغول تحصیل می باشند.

در ادامه خانم مهوش رییسی مدیرفرهنگی سما واحد کازرون با بیان اینکه واحد فرهنگی سماکازرون از فعال ترین مراکزسما کشوراست،گفت: این موفقیت بزرگ حاصل تلاش مدیریت، استادان، کارکنان و دانشجویان این مرکز است وباید به مجموعه سما ودانشگاه آزاد اسلامی کازرون و مردم فرهنگ دوست شهرستان تبریک گفت.

مدیر فرهنگی سما کازرون افزود:درجشنواره کشوری پویش که از سوی سازمان سما کشوردرشهرستان چالوس برگزارشده بود شرکت کردیم وضمن بهره مندی ازتجارب و سیاستهای سازمان در زمینه های توسعه وپیشرفت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، لوح سپاس کشوری را در این جشواره دریافت نمودیم.