ورود سه شنبه ، 28 آبان ، 1398

کد خبر: 538   |  دفعات بازدید : 1463   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

کسب رتبه برتر المپیادعلمی متمرکزدانشجویان علوم پزشکی توسط دانشجوی پزشکی واحد کازرون

03 مرداد, 1395
دکترمختاری معاون علوم پزشکی واحدکازرون گفت :خانم طاهره ناصری دانشجوی پزشکی واحد کازرون به عنوان بر گزیده نخستین المپیاد علمی متمرکز دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی واز وی تجلیل بعمل آمد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا،معاون علوم پزشکی واحد کازرون اظهارکرد: درمراسم اختتامیه نخستین المپیاد علمی متمرکز دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که در واحد نجف‌آباد برگزار شد، 36 نفر از بین ۳۳۲نفر دانشجوی پزشکی و پیراپزشکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور به عنوان برگزیده انتخاب شدندو از آنان تجلیل به عمل آمد.

وی گفت :دانشجویان با توجه به حیطه‌های انتخابی خود (فلسفه پزشکی، استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه و مدیریت نظام سلامت) با یکدیگر در دو آزمون به رقابت پرداختند.»

مختاری افزود:مراسم اختتامیه نخستین المپیاد علمی متمرکز دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر سیدطه هاشمی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی پس از سه روز با حضور قریب به 400 دانشجو در واحد نجف‌آباد به کار خود پایان داد.

معاون علوم پزشکی واحد کازرون گفت: درنخستین المپیاد علمی متمرکز دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی36 نفر به عنوان برگزیده در چهار حیطه (فلسفه پزشکی، استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه و مدیریت نظام سلامت از واحدهای پزشکی تهران، یزد، شاهرود، اردبیل، کازرون، تنکابن، نجف‌آباد،علوم دارویی تهران، مشهد، ساری، اصفهان (خوراسگان) و استهبان معرفی و جوایزی به آنها اهدا شد.

در پایان این مراسم، از ممتحنان و طراحان سوال و نیز عوامل علمی و اجرایی در واحد نجف‌آباد از جمله دکتر امیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، دکتر نیکیار رئیس دانشکده پزشکی، خردمند معان اداری مالی، محمدی رئیس کمیته پشتیبانی المپیاد، ستاری رئیس کمیته پذیرش و اسکان و دکتر محمودی مدیر روابط عمومی واحد نجف آباد قدردانی و تشکر شد.