ورود سه شنبه ، 29 مرداد ، 1398

کد خبر: 523   |  دفعات بازدید : 1385   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مراسم غبار روبی مسجد امام علی( ع )واحد کازرون

16 خرداد, 1395

دراستانه ماه پرفیض رمضان مراسم غبار روبی مسجد امام علی( ع )واحد کازرون باحضور ریاست واحد وجمعی ازدانشجویان انجام شد.

مراسم غبار روبی مسجد امام علی( ع )واحد کازرون

به گزارش خبر نگارخبرگزاری آنا، دکتر سعید خاتم ساز رئیس واحدکازرون با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان به همراه معاونین ، مدیران فرهنگی وجمعی ازدانشجویان در مراسم غبارروبی مسجد شرکت نموده و باگردگیری داخل مسجد، محیط را برای استقبال از ماه پر فیض رمضان آماده کردند.

در این برنامه معنوی دکترخاتم سازاظهارکرد:گسترش فعالیت های قرآنی بهترین کار فرهنگی برای تعمیق باورهای دینی و اسلامی دراین ماه است.

درادامه دکترعاف معاون فرهنگی واحد کازرون ضمن تشکرازحضوردانشجویان درمسجد دانشگاه گفت:درطول ماه مبارک برنامه های فرهنگی وقرآنی زیادی دراین مسجد برگزارمی گردد ازجمله بر گزاری کارگاه آموزشی تفسیر سوره حجرات ویژه استادان ،کارکنان ودانشجویان، برپایی جشن تکلیف فرزندان کارکنان واستادان و مسابقات هنری شامل خط،نقاشی داستان نویسی باموضوع ماه مبارک رمضان واین از برکات این ماه است.که بتوانیم بهره کافی را ببریم.

مراسم غبار روبی مسجد امام علی( ع )واحد کازرونمراسم غبار روبی مسجد امام علی( ع )واحد کازرونمراسم غبار روبی مسجد امام علی( ع )واحد کازرون