ورود چهارشنبه ، 30 مرداد ، 1398

کد خبر: 522   |  دفعات بازدید : 1339   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

10 خرداد, 1395

دکتر سعید خاتم ساز رئیس واحد کازرون در این دیدار صمیمی با آرزوی علو درجات برای تمامی شهدای اسلام به ویژه شهید مجید نجیبی که درسال شصت و سه به فیض شهادت رسیده گفت: مقام شهدا بسیار ارزشمند است و از شاخصه های دینی و اعتقادی جامعه ما است.

دیدار ریاست و اعضای هیات رئیسه واحد کازرون با خانواده معظم شهداء

به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا در این دیدار رئیس واحد کازرون اظهار کرد: دیدار با خانواده معظم شهدا را نباید فراموش ویا کم رنگ کنیم و این دیدار ها با وارثین شهدا بر گرفته از فرهنگ ما است وتا این عزیزان زنده هستندوظیفه داریم به دیدار آنان بیائیم واز روحیه آنان بهره مند شویم .

در ادامه حجت السلام بینا مدیر فرهنگی واحد کازرون گفت: خانواده شهید نجیبی یک خانواده فرهنگی هنری هستند و برادر این شهید بزرگوار که از همکاران ما درکازرون هستند مانند برادرشان در عرصه هنری بسیار فعال و با استعداد هستند.

دکتر عارف معاون فرهنگی هنری واحد کازرون با بیان این که شهدا حق بزرگی بر گردن ما دارند افزود:امروز آرامش و امنیت در ایران بیشتر از غرب است و این حاصل از خود گذشتگی شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس وشهدای مدافع حرم است که با نثار جان خود موجب امنیت کامل امروز جامعه شده است.

مادر شهید مجید نجیبی با ذکر خاطراتی از فرزندش گفت شهید مجید نجیبی همیشه نماز اول وقت را اقامه می نمود

به اذان گفتن علاقه داشت احترام زیادی به والدین می گذاشت و همیشه آرزوی زیارت کربلا را در دل داشت و در همه حال عاشق اهل بیت بود. در پایان این دیدار با اهدای لوح ازخانواده نجیبی تقدیر به عمل آمد.