ورود چهارشنبه ، 24 مهر ، 1398

کد خبر: 52   |  دفعات بازدید : 3034   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاري مراسم دهه فجر در مساجد شهرستان با مشاركت دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون

16 بهمن, 1391

با همكاري دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون طي مراسمي با حضور حجته الاسلام والمسلمين حاج آقا خرسند امام جمعه كازرون، دكتر قادري نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي، فرماندار شهرستان، مسئولين و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي و جمعي كثيري از اقشار مردمي در مسجد حاج قنبر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: ابتدا رئيس دفتر فرهنگ اسلامي دانشگاه ضمن تبريك ايام دهه فجر انقلاب اسلامي سخنان كوتاهي را ايراد و سپس دكتر قادري پيرامون شكل گيري انقلاب و دست آوردهاي آن سخنراني نمودند.

درادامه این مراسم همراه بود با مداحي حاج سيدعلي حسینی اعزامي از شهر مقدس قم و همچنین باجشن  وشادی وپذیرائی از حاضرین درجلسه