ورود جمعه ، 15 آذر ، 1398

کد خبر: 518   |  دفعات بازدید : 1507   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

07 خرداد, 1395

دکتر مختاری معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از رقابت بیش از یک هزار و600 داوطلب درآزمون کارشناسی ارشد در این دانشگاه خبر داد.

دکتر مختاری معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از رقابت بیش از یک هزار و600 داوطلب درآزمون کارشناسی ارشد در این دانشگاه خبر داد.

برگزاری آزمون کارشناسی ارشد نا پیوسته در واحد کازرون

دکتر مختار مختاری درحاشیه این آزمون به خبرنگار خبرگزاری آنا، اظهار کرد: «آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد دانشگاهی در روزهای پنجشنبه ،جمعه وشنبه6 و7و8 خردادماه در شش نوبت صبح وبعد ازظهر و با حضور بیش هزار  600 نفر داوطلب هم اکنون در محل دانشکده فنی و مهندسی واحد کازرون برگزار می گردد و تا روز شنبه ادامه دارد.