ورود جمعه ، 15 آذر ، 1398

کد خبر: 515   |  دفعات بازدید : 1622   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رییس واحد کازرون تاکید کرد: همانگونه که به باورهای دینی خود ایمان داریم به داشته های علمی خود اعتقاد داشته باشیم

05 خرداد, 1395

جلسه مدیران گروههای آموزشی با حضور ریاست ، معاونین، مدیران گروهها و ریاست دانشکده های واحد کازرون در سالن کنفرانس برگزار شد.

رییس واحد کازرون تاکید کرد:                همانگونه که به باورهای دینی خود ایمان داریم به داشته های علمی خود اعتقاد داشته باشیم

جلسه مدیران گروههای آموزشی باحضور ریاست ،معاونین، مدیران گروهها و ریاست دانشکده های واحد کازرون در سالن کنفرانس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: دکترسعید خاتم ساز رئیس واحد کازرون با گرامیداشت حماسه فتح خرمشهر و عظمت عملیات بیت‏ المقدس سالروز

این دستاورد برزگ دوران هشت سال دفاع مقدس را تبریک گفت و خواهان گسترش فرهنگ جبهه درجامعه وبه ویژه دانشگاه شد.

رئیس واحد کازرون با بیان اینکه دانشگاهها ی سراسرکشورامروز شیب نزولی کاهش دانشجو دارند،گفت: برای کم کردن این شیب تنها از طریق گسترش،توسعه و بازنگری درآموزش می توان مشکلرا مدیریت کرد ،اظهارداشت: روند افزایش انصراف  دانشجو درهردانشگاهی به منزله وجود عیب و اشکالی دربدنه سیستم است و اگر به موقع آسیب شناسی و عیب یابی نشود چالش ایجاد می کند.

وی افزود: مدیران گروه علاو برکنترل ساعات برگزاری کلاسها باید سطح کیفی و بازخورد تدریس را  نظارت وپیگیری نمایند و این حق دانشجو است که مطالبات به حق او مورد رسیدگی قرار گیرد و به او شخصیت داد و همین شخصیت دادن یعنی گامی به سوی توسعه آموزش درسطح دانشگاه است.

وی با بیان اینکه امروز نوع برخورد با دانشجو تا ده سال قبل تفاوت دارد، اظهارکرد:در برخورد با دانشجو باید ازادبیات امروزی استفاده کرد و به لحاظ فرهنگی تغیرکرده و درک کردن دانشجو و بها دادن به خواستهای  به حق او موجب عزت نفس دانشجو می گردد.

خاتم سازگفت: مدیران گروه باید در راستای توسعه آموزش جدید گام بردارند وبا شناسایی پتانسیل و توانمند واحد پیرامون جذب رشته های میان رشته ای که بین دو رشته به صورت خاموش ومخفی مانده است راه اندازی شود ودر غیر این صورت شرایط کنونی جوابگوی هزینه های جاری  واحد نیست.

وی با بیان اینکه آموزش هردانشگاهی از مدیرگروه شروع می شود گفت: مدیران گروه برای توسعه آموزش باید فراتر از آئین نامه حرکت کنند شاید در آئین نامه برای بعضی از مشکلات راه حلی  ارائه نشده باشد .

رئیس واحد کازرون با توجه به وضعیت فعلی دانشگاه و راه اندازی شرکت دانش بنیاد خواهان همکاری بیشتر اساتید با این حوزه شده وافزود: ما منتظر طرح و ایده های نو از سوی دوستان و همکاران هستم ودر این راستا  با تیم اقتصادی دانشگاه همراه شویم و با تفکر نو و ایده تخصصی همکاری کنید. در این جلسه مدیرکل  اقتصاد دانش بنیان واحد کازرزون ازاجرایی شدن  بعضی ازطرحهای اساتید دراین حوزه خبرداد وگفت: فعالیتهایی که جنبه آموزشی، پژوهشی و بهره اقتصادی  برای دانشگاه داشته باشددردستور کار این حوزه است و منتظرحضور همکاران هستیم