ورود سه شنبه ، 29 مرداد ، 1398

کد خبر: 513   |  دفعات بازدید : 1213   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مراسم جشن میلاد حضرت مهدی (عج) وگرامیداشت سالروزآزادسازی خرمشهر در واحد کازرون

04 خرداد, 1395

مراسم جشن میلاد حضرت مهد(عج) و گرامیداشت سالروز حماسه فتح خرمشهر با حضور اساتيد، كاركنان و دانشجويان در سالن اجتماعات واحد كازرون برگزار گرديد.

مراسم جشن میلاد حضرت مهدی (عج) وگرامیداشت سالروزآزادسازی خرمشهر در واحد کازرون

مراسم جشن میلاد حضرت مهد(عج) و گرامیداشت سالروزحماسه فتح خرمشهر با حضور اساتيد،كاركنان و دانشجويان در سالن اجتماعات واحد كازرون برگزارگرديد.

به گزارش خبر گزاری آنا ،حجت‏ الاسلام شفیعی ضمن تبریک میلاد حضرت مهدی (عج) درخصوص ظهور حضرت اظهار کرد: جامعه برای ظهوربایدآمادگی داشته باشد وما باید رفتارمتناسب ونییت پاک بتوانیم زمینه ظهررا فراهم مهیانمائیم.

این مراسم باشکوه با برنامه های متنوع از جمله  سخنرانی، موسیقی، برگزاری مسابقه، دکلمه و خاطره گویی ، موسیقی محلی و بندری،  اجرای حرکات ورزشی وهنری توسط مهد کودک ایران همراه بوده است.

ادامه برنامه بعد از نماز ظهر وعصردرمحل مسجد امام علی (ع)  دانشگاه با سخنرانی حجت‏ الاسلام بينا مدیرفرهنگی واحد كازرون ضمن تبریک میلاد حضرت مهدی( ع) پيرامون ابعاد، وسعت وگستردگی عمليات بيت‏المقدس بياناتی را ایراد نمود.

محمد صادق بینا اظهار داشت:عبور ازمنطقه عملياتي بيت‏ المقدس به لحاظ جغرافيايي كاري غيرممكن بود زيرا گذشتن از عرض رودخانه كارون و حركت در دشت باز بسيار مشكل و شايد همين شرايط دشمن را غافل‏گير كرده بود.

مدیر فرهنگی واحد كازرون: با اشاره به اينكه بايد خاطرات و تاريخچه جنگ براي نسل‏هاي آينده بازگو شود و به صورت دروس آموزشي در سطح مدارس و دانشگاهها تدريس گردد تا نسلهای بعدی از شهامت‏ها ، شجاعت‏هاوايثارگریهای رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس آگاه شوند.

بينا در پایان با ذكر خاطراتي از عمليات بيت‏المقدس و فتح خرمشهر خواهان حفظ ارزشهاي نظام و دست‏آوردهاي جنگ شد