ورود يکشنبه ، 17 آذر ، 1398

کد خبر: 507   |  دفعات بازدید : 1241   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری همایش پیاده‌روی به مناسبت سالگردراه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در واحدکازرون

01 خرداد, 1395
 بمناسبت گرامیداشت 31 اردیبهشت مصادف باسی وچهارمین سالگردتاسیس دانشگاه آزاد اسلامی همایش پیاده روی باشرکت جمعی ازاستادان،کارکنان ودانشجویان واحدکازرون برگزارشد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا،همایش بزرگ پیاده رویی خانوادگی جمعی ازکارکنان ،استادان و دانشجویان  دانشگاه آزاد اسلامی و دانشکده سما واحدکازرون که ابتدا با ادای احترام به مقام شامخ شهدا و نثار فاتحه ازگلزارشهدای شهرستان آغازشد و سپس طی مسیری ازکنار طبیعت و کوه این پیاده رویی تا پارک سلمان انجام شد.

دکترعارف معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون در جمع شرکت کنندها با تبریک سی چهارمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی به گوشه هایی ازخدمات ارزنده این دانشگاه در جامعه نمود.

معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون با اشاره به تاریخچه درخشان دانشگاه آزاد اسلامی درسراسرکشورگفت: دانشگاه آزاد قطب بزرگ علمی فرهنگی کشوراست و یکی از دست آوردهای بزرگ ومهم انقلاب بوده است و در این مدت توانسته در امرتعلیم وتربیت  میلیون ها نفر دررشته های مختلف ومقاطع گوناگون بسیار مفید وموثر واقع شود.