ورود پنجشنبه ، 30 خرداد ، 1398

کد خبر: 445   |  دفعات بازدید : 1512   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری نخستین کارگاه آموزشی نوارقلب ویژه دانشجویان پزشکی واحدکازرون دربیمارستان ام-آر-آی شیراز

22 دي, 1394

اولین همایش« صلاحیت بالینی»درراستای آشنایی بیشتردر مورد الکتروکاردیوگرافی با شرکت 150 نفرازدانشجویان دانشکده پزشکی واحد کازرون دربیمارستان ام‏ آرآی شیراز برگزارگردی

نخستین همایش« صلاحیت بالینی»درراستای آشنایی بیشتردر مورد الکتروکاردیوگرافی با شرکت 150 نفرازدانشجویان دانشکده پزشکی واحد کازرون دربیمارستان ام‏ -آر-آی شیراز برگزارگردید.
به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا:دکترمحمدجواد معتمدرئیس دانشکده پزشکی واحدکازرون اظهارکرد:کارگاه آموزشی نوار قلب درسالهای گذشته با مشکلات زیادی درتهران برگزارمی گردید و امسال جهت رفاه حال دانشجویان و کیفیت بیشتر آموزش تلاش کردیم درشیراز برگزارگردید .
رئیس دانشکده پزشکی واحد کازرون گفت:این کارگاه به مدت 2 روز و با تدریس دکتر مجری درمحل بیمارستان ام -آر -آی -شیراز و با استقبال دانشجویان پزشکی واحد کازرون ودیگر دانشگاههای فارس قرارگرفت.
وی درپایان ازهمکاری همه پزسنل دانشکده پزشکی واحد کازرون به ویژه خانم دکتر متعمد،دکتر نعمتی،مهندس پور رستم،خانم کرامتی وآقای همتی که درراه ‏اندازی این کارگاه تلاش زیادی داشته اند تشکر و قدردانی کرد.