ورود پنجشنبه ، 30 خرداد ، 1398

کد خبر: 439   |  دفعات بازدید : 1510   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی: تمام رشته محل‌ها دارای مجوز قانونی است

13 دي, 1394

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای، شائبه‌ها و ادعاهای مطرح شده مبنی بر غیرقانونی بودن برخی رشته محل‌های ارائه شده در دفترچه کنکور کارشناسی ارشد و دکترا را تکذیب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این اطلاعیه تصریح شده است: به اطلاع داوطلبان ادامه تحصیل در رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی می رساند تمام رشته محل هایی که واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تا به حال پذیرش دانشجو داشته اند و همچنین رشته محل های موجود در دفترچه آزمون سال 1395 دارای مجوز قانونی هستند.

تصمیم گیری در خصوص رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دو مرجع قانونی انجام می گیرد:
نخست شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری که تا به حال با همکاری دو طرفه وزارت علوم در این خصوص بخش عمده ای از رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی که بالغ بر 80% کل رشته محل ها می باشد توسط شورای گسترش به تایید نهایی رسیده است.

سایر رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی نیز توسط کمیته سه نفره موضوع ماده واحده قانون تایید رشته های دانشگاه آزاد اسلامی که حسب اعلام معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی لازم الاجرا و دارای اعتبار است به تایید رسیده است، لذا داوطلبان ادامه تحصیل و دانشجویان مشغول به تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی بدون هیچ نگرانی می‌توانند از فرصت فراهم شده در وقت باقی مانده ثبت نام رشته های ارشد و دکتری استفاده کنند.

ضمن اینکه خوشبختانه استقبال داوطلبانی که تاکنون ثبت نام کرده اند نشان دهنده اعتماد دانشجویان عزیز به بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است.