ورود پنجشنبه ، 30 خرداد ، 1398

کد خبر: 438   |  دفعات بازدید : 1336   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

12 دي, 1394

مهلت ثبت‌نام دوره‌های دکتری تخصصی وکار‌شناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تا روز یکشنبه 13 دی ماه تمدید شد.
مهلت ثبت‌نام دوره‌های دکتری تخصصی وکار‌شناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: همه متقاضیان ثبت نام در دوره‌های بدون آزمون، باآزمون ­و پژوهش‌محور دوره دکتری تخصصی و همچنین دوره‌های بدون آزمون و باآزمون کار‌شناسی ارشد این دانشگاه می‌توانند تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۱۳ دی جاری با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www. azmoon. org ابتدا دفترچه ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی‌های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم نسبت به ثبت نام اقدام کنند.