ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 433   |  دفعات بازدید : 1612   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

طی انتخاباتی در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون صورت پذیرفت : انتخابات اعضای شورای کانون اندیشه های نو

03 دي, 1394
                                             :

چهاردهمین  دوره انتخابات کانون اسلامی سیاسی نشر اندیشه های نو دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در تاریخ سی ام آذرماه ۹۴ از ساعت ۹ الی ۱۳در محل سالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید و از مجموع آرای ماخوذه افراد زیر به عنوان اعضای شورای کانون انتخاب گردیدند.

:

رویا زارع زاده دبیر پیشین این تشکل دانشجویی با بیان این که سطح مشارکت دانشجویان در این انتخابات نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری را داشته است اظهار داشت:تشکل نشر اندیشه اندیشه های نو دانشگاه آزاد همواره تشکلی به دور از هیاهوهای سیاسی و متعلق به تمامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی در مورد حواشی موجود در برگزاری انتخابات این تشکل گفت: متاسفانه با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی برخی جریان های سیاسی خارج از دانشگاه با ارایه لیست قصد تاثیر گذاری بر روند برگزاری این تشکل را در سر می پروراندند که خوشبختانه دانشجویان دانشگاه آزاد با درایت و شجاعت خویش اجازه دست اندازی این جریان معلوم را ندادند.

زارع زاده تصریح کرد:پویایی دانشگاه نشان از رشد و تعالی جامعه است و خوشبختانه با تغییر مدیریت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون شاهد توجه بخش مدیریتی به افکار خلاق وایجاد همدلی در میان دانشجویان هستیم.

این فعال دانشجویی از حضور در همایش سراسری اتحادیه سازمان اسلامی دانشجویان ایران(سادا) در مشهد خبر داد و افزود:امیدواریم بتوانیم در تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران و مطالبات مقام معظم رهبری از جنبش دانشجویی موثر واقع شویم.

اسامی اعضای جدید تشکل دانشجویی نشر اندیشه نو دانشگاه ازاد اسلامی واحد کازرون:

۱-آرزو شیری

۲-حسین امیری