ورود پنجشنبه ، 30 خرداد ، 1398

کد خبر: 384   |  دفعات بازدید : 1438   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

29 شهريور, 1394

در آستانه فرا رسیدن دوباره بهار علم و دانش، حضور مبارک یکایک دانشجویان را در دانشگاه آزاد اسلامی بالاخص رشته های علوم پزشکی خیر مقدم عرض نموده و امیدوارم در طول سال تحصیلی پیش رو، دانشجویان عزیز با تکیه بر توانمندی های خود، و با استفاده از ظرفیت های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه، همراه با اساتید، مدیران و کارکنان دانشگاه در محیطی پرنشاط به فعالیت علمی پرداخته و حضوری تاثیر گذار در عرصه های علمی و فرهنگی و سلامت جامعه داشته باشند.
پیام معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی جدید

شکر خداوند یگانه را که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت؛ و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود.

برای همگان از درگاه خداوند منان، دستیابی به مدارج عالی علمی، تواًم با موفقیتو سعادت را خواهانم و امیدوارم در سال 1394 که به فرمایش مقام معظم رهبری به سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» مزین شده است، در مسیر ایجاد این همدلی و همزبانی اهتمام داشته باشیم.

سال هاست که در کشور عزیزمان ایران، شروع سال تحصیلی با دوران دفاع مقدس همراه شده است. ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس از خداوند متعال خواستارم همه ما را در پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی و موفقیت در عرصه های علمی و فرهنگی یاری فرماید.