ورود پنجشنبه ، 30 خرداد ، 1398

کد خبر: 378   |  دفعات بازدید : 1667   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اجرای طرح ضیافت اندیشه ویژه استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحدکازرون

07 شهريور, 1394

کارگاه ضیافت اندیشه با موضوع اصول تربیت اسلامی با حضور فرماندار، رئیس دفتر امام جمعه شهرستان و جمعی از اساتید به مدت 4 روز در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید.

اجرای طرح ضیافت اندیشه ویژه استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحدکازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، دكترسیاوش شريفي سرپرست واحد کازرون ضمن تبریک ولادت امام هشتم(ع) اظهارداشت: گروه معارف اسلامی و بسیج اساتید واحد کازرون با فعالیت های فرهنگی و تلاش  زیاد همه ساله مقام اول علمی فرهنگی استان فارس را کسب مینمایند.

شریفی با بیان اینکه تلاشهای حجتالاسلام عارف مدیرگروه معارفاسلامی ومسئول بسیج اساتید واحد  موجب کسب افتخارات متعددی در این واحد گردیده است ،اظهارداشت: دکتر عارف ودیگر همکاران ما که عضوبسیج اساتید وحلقه های صالحین هستند علاوه بر اینکه از سال 86 تاکنون مقام اول استان فارس را کسب نموداند در سال 93 موفق به کسب رتبه کشوری شده اند وجا دارد ازهمه اعضاء که نهایت  همراهی و همکاری را داشته اندتشکر نمایم.

سرپرست واحد کازرون با اشاره به پیشینه گروه معارفاسلامی و بسیج اساتید واحدکازرون گفت:اساتید واحدکازرون بدون درنظر گرفتن امتیازات کلاسها و کارگاهها درتمام جلسات شرکت میکنند و هدفی جز بالا بردن سطح آگاهی خود و بهرهمندی ازامتیازات معنوی آن ندارند و رمز موفقیت در همین نگاه ارزشمند آنان است.

در ادامه جلسه حمیدرضا گرامی فرماندارکازرون ضمن گرامیداشت هفته دولت و تشریح اهداف و برنامههای دولت درسطح شهرستان درخصوص برگزاری کارگاهها و جلسات فرهنگی متعدد و با کیفیت بالا ازدانشگاهآزاد اسلامی کازرون تشکرکرد.

فرماندار کازرون افزود: موضوع جلسه وکارگاه اصول تربیت اسلامی است و این سرفصل بسیار ارزشمند و مفید انتخاب شده است زیرا اگر نگاهی به اهداف و برنامههای پیامبران هم داشته باشیم همگی در قالب تربیتی و عقیدتی فعالیت داشتهاند و این گامی مؤثردرپیشرفت جامعه است.

گرامی تصریح کرد: مخاطبین شما قشر جوان ،دانشجو و فرهیخته جامعه هستند و همگی دارای ویژگیهای مشترکی می باشند از جمله اینکه تقریباً  همگی هم سن هم جنس وهم سطح تحصیلات  هستند ودارای آگاهی و بینش یکسانی هستند و در تمام زمینه ها تقریبا مشترک می باشندو همه آنها از کانالهای مختلفی درجامعه تغدیه میشوند و تنها با هنر شما استادان  است که بتوان آنها را از انحراف و مشکلات آگاه ساخت.

در ادامه کارگاه با حضور مدرس طرح ضیافت دکترفانی ازاساتید دانشگاه شیراز به مدت 4 روز بصورت صبح وعصردر زمینه روشهای تربیتی ورفتاری به سبک اسلامی ادامه داشت.

لازم به یادآوری است در پایان جلسه از دکتر عارف دبیر هم اندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ومسئول بسیج اساتید واحد کازرون توسط دکتر شریفی با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.

در ضمن این کارگاه به پیشنهاد وحمایت مرکزهم اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها صورت گرفت.