ورود پنجشنبه ، 30 خرداد ، 1398

کد خبر: 377   |  دفعات بازدید : 1794   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

03 شهريور, 1394

دکتر علوی فاضل با اعلام این خبر به روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش گفت: ثبت نام رشته های بدون آزمون مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه ازاد اسلامی همچنان ادامه دارد. لذا داوطلبان  می توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته خود اقدام کنند.

ثبت نام رشته های بدون آزمون مقاطع کاردانی و کارشناسی همچنان ادامه دارد

علوی فاضل در ادامه افزود: داوطلبان در نظر داشته باشند قبل از خرید کارت اعتباری به دفترچه راهنمای ثبت نام و یا جدول رشته/محلها مراجعه و پس از انتخاب رشته مورد نظر خود نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

علوی فاضل تأکید کرد: داوطلبان در نظر داشته باشند که در سایت ثبت نام، جدول رشته/محلهایی که ظرفیتشان تکمیل شده نیز موجود است و داوطلبان نمی توانند آنها را برای این نیمسال تحصیلی(مهرماه) انتخاب کنند. لذا صرفاً انتخاب رشته در رشته/محلهایی صورت می گیرد که همچنان ظرفیت پذیرش آنها تکمیل نشده است.

وی در پایان گفت: داوطلبان می توانند بعد از انجام ثبت نام اینترنتی، چند روز بعد با همراه داشتن رسید ثبت نام در سایت به واحدهای دانشگاهی مربوطه مراجعه کنند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت سنجش و پذیرش