ورود پنجشنبه ، 30 خرداد ، 1398

کد خبر: 376   |  دفعات بازدید : 1578   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

02 شهريور, 1394

به گزارش خبرگزاری آنا، دکتر حمید میرزارده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت اول شهریور روز پزشک و هم‌چنین برگزاری دومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «لقمان حکیم» که به منظور تجلیل و تقدیر از اساتید و دانشجویان فرهیخته حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در روز سوم شهریورماه برگزار می‌شود، پیامی صادر کرد.

پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز پزشک و برگزاری جشنواره لقمان حکیم

دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز پزشک ، پیامی صادر کرد.

متن پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

وَلَقَدْ آتَیْنَا لُقْمَانَ الْحِکْمَةَ أَنِ اشْکُرْ لِلَّهِ وَمَن یَشْکُرْ فَإِنَّمَا یَشْکُرُ لِنَفْسِهِ وَمَن کَفَرَ فَإِنَّ اللَّهَ غَنِیٌّ حَمِیدٌ ﴿۱۲سوره مبارکه لقمان﴾

و به راستى لقمان را حکمت دادیم که خدا را سپاس بگزار و هر که سپاس بگزارد تنها براى خود سپاس می‌گزارد و هر کس کفران کند در حقیقت‏ خدا بى‏ نیاز ستوده است (12سوره مبارکه لقمان)

سالروز ولادت دانشمند و طبیب بزرگ مسلمان ایرانی، شیخ الرئیس حسین بن عبدالله مشهور به بوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه پزشکان به ویژه همکاران گرانقدر حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

گرامیداشت مقام پزشک، صرفاً ادای احترام به یک صنف و یا رسته شغلی نیست. بلکه بزرگداشت زنان و مردانی است که بخش بزرگی از مهمترین سرمایه زندگانی یعنی عمر خویش را صرف علم آموزی و دانش اندوزی کرده‌اند و باقیمانده عمرشان را وقف خدمت به مردمان دردمند و بیمار. شاید به همین دلیل است که در افق نگاه و قضاوت جامعه، یک پزشک نه تنها شخصیتی علمی که الگویی آراسته به فضائل والای اخلاقی است و همین امر او را محرم اسرار مردم کرده است.

باعث افتخار و مباهات دانشگاه آزاد اسلامی است که پس از سه دهه تلاش خستگی ناپذیر در عرصه آموزش و پژوهش به خصوص آموزش پزشکی کشور با بهره گیری از همین ظرفیت عظیم انسانی و با تکیه بر پزشکان دلسوز و متبحر و استادان مبرز و متعهد امروز بیش از 40 درصد از بار سنگین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران اسلامی را به دوش می‌کشد؛ امری که جز با همت مضاعف و تلاش دلسوزانه استادان و کارکنان حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی میسر نبوده است.

مایه خرسندی فراوان است که برنامه تحول حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با تحول نظام بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت تدبیر و امید همسو و همزمان شده است. بی تردید حرکت رو به جلو و برنامه متحول شده دانشگاه در حوزه علوم پزشکی نوید روزهای پرفروغی را می دهد و شایسته است در این مسیر از هیچ ممارستی برای ارتقاء کیفیت آموزش و خدمات درمانی به مردم شریف ایران عزیز فروگذار نباشیم.

امید دارم حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی همگام با برنامه های بلندمدت نظام اسلامی و سیاست های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری با استعانت از خداوند تبارک و تعالی و الگو قرار دادن منش رفتاری، اخلاقی و تعهدی شیخ الرئیس بوعلی سینا، بیش از پیش در جهت افزایش رضایت هموطنان خود گام بردارند.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جامعه پزشکی که با از خود گذشتگی و آراستگی به درجه رفیع شهادت نائل شدند، بار دیگر روز پزشک را به جامعه پزشکان به ویژه همکاران گرانقدر حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت گفته و از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق خدمت به مردم را خواستارم.

حمید میرزاده

رییس دانشگاه‌ آزاد اسلامی »