ورود جمعه ، 15 آذر ، 1398

کد خبر: 365   |  دفعات بازدید : 1555   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

24 تير, 1394

دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پی به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران با کشورهای 1+5 و به رسمیت شناخته شدن حقوق حقه ملت ایران در این مذاکرات با انتشار پیامی این موفقیت را به رهبر معظم انقلاب و ملت صبور و شجاع ایران تبریک گفت.

تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پی اعلام موفقیت مذاکرات هسته‌ای

به گزارش خبرگزاری آنا، متن پیام دکتر میرزاده به این شرح است:

بسمه تعالی

وَاسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ وَإِنَّهَا لَکَبِیرَةٌ إِلاَّ عَلَى الْخَاشِعِینَ (سوره بقره آیه 45 )

دستیابی غرورآفرین سربازان خط مقدم دیپلماسی و فرزندان متدین، غیور و شجاع انقلاب اسلامی در عرصه مذاکرات هسته ای و پایمردی آنان بر حقوق حقه هسته ای ملت ایران در کنار اثبات حسن نیت و رویکرد صلح طلبانه و مصلحانه جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی که نتیجه استجابت دعای مردم مومن و روزه دار است کام مردم ایران را در آستانه عید سعید فطر شیرین کرده است.

بی تردید این پیروزی ممکن نبود مگر در سایه هدایت ها و صلابت مقام معظم رهبری، تدبیر رئیس محترم جمهوری، پایمردی و همراهی مردم صبور و زحمات بی شائبه تیم مذاکره کننده هسته ای به ویژه جناب آقای دکتر محمد جواد ظریف و همکاران ایشان که با شجاعت و درایت برابر شش قدرت جهانی از دستاوردهای علمی مردم شریف ایران دفاع کردند.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی این موفقیت عزت مندانه را به رهبر معظم انقلاب، ریاست محترم جمهوری، رئیس محترم هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، خانواده های شهدا به ویژه خانواده شهدای هسته ای و ملت صبور، غیور و عزتمند و جامعه علمی ایران تبریک عرض می کنم و از خداوند سبحان دوام توفیقات و پیشرفت ملت عزیز را در تمام عرصه های ملی و بین المللی خواهانم.

حمید میرزاده