ورود جمعه ، 15 آذر ، 1398

کد خبر: 364   |  دفعات بازدید : 1979   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

23 تير, 1394

در ایام پر خیر و برکت ماه مبارک رمضان پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر کارگاه آموزشی تفسیر سوره حدید با بیان حجه الاسلام و المسلمین دکتر عارف در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار میگردد.

برگزاری کارگاه آموزشی تفسیر سوره حدید ویژه کارکنان واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این مراسم نورانی که با حضور اکثریت کارکنان دانشگاه برگزار میشود حجه الاسلام و المسلمین دکترعارف به بیان نکات تفسیری سوره حدید می پردازد.

لازم به یادآوری است کارکنانی که در این کارگاه حضور یافته و در آزمون مربوطه که در آخر ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد موفق به کسب 60 درصد نمره آزمون شوند گواهی 16 ساعت کارگاه آموزشی اعطا خواهد شد.

ضمناً به همکارانی که موفق به حفظ سوره حدید گردند به سه نفر برتراین دوره جوایزی ارزنده اهدا خواهد شد.