ورود چهارشنبه ، 30 مرداد ، 1398

کد خبر: 363   |  دفعات بازدید : 1674   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

23 تير, 1394

همزمان با ماه نزول قرآن، مراسم معنوی و نورانی قرائت ترتیل قرآن، مقابله و تفسیر قرآن در ایام ماه مبارک رمضان همه روزه در ساعات آغازین صبح در مسجد امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار میگردد.

برگزاری جلسه ترتیل خوانی و مقابله قرآن در واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این مراسم نورانی که هر روز به مدت یک ساعت با حضور گسترده کارکنان برگزار میشود علاوه بر تلاوت قرآن، نکات تفسیری بخشی از آیات قرائت شده توسط حجه الاسلام و المسلمین محمدصادق بینا رییس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه بیان می شود.