ورود جمعه ، 15 آذر ، 1398

کد خبر: 362   |  دفعات بازدید : 2812   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

23 تير, 1394

دکترسیاوش شریفی رئیس واحد کازرون از راهاندازی رشته کارشناسی ارشد شیمی دارویی در مهرماه امسال خبرداد.

ایجاد رشته کارشناسی ارشد شیمی دارویی در واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: رئیس واحد کازرون اظها رکرد: رشته شیمی دارویی در مقطع کارشناسی ارشد تا کنون تنها در دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی (دانشکده دارویی) دائربوده است و برای اولین بار واحد کازرون درجنوب کشور موفق به راه اندازی این رشته گردیده است.

وی در ادامه اظهار داشت: با توجه به فعال بودن رشته کارشناسی شیمی دارویی دراین واحد و وجود یک سری زیرساختهای مناسب و داشتن رشته پزشکی و بیمارستان آموزشی امام علی (ع) تلاش کردیم رشته شیمی دارویی در مقطع ارشد را تأسیس و راهاندازی  نمایم.

شریفی افزود: دانشجویان و متقاضیان این رشته میتوانند به صورت تکمیل ظرفیت از ازطریق سایت مرکز آزمون به آدرس azmoonorg کد رشته را انتخاب و از اول مهر امسال در این رشته ادامه تحصیل دهند.