ورود جمعه ، 15 آذر ، 1398

کد خبر: 346   |  دفعات بازدید : 2102   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

27 ارديبهشت, 1394

آئین جشن فارغالتحصیلی 80 نفر از دانش آموختگان با حضور اساتید،خانوادههای دانشآموختگان و دانشجویان در سالن اجتماعات واحد کازرون برگزار شد.

آئین جشن فارغ‎التحصیلی 80 نفر از دانش آموختگان واحد کازرون

به گزارش خبرگزاري آنا: مراسم جشن فارغالتحصیلی دانشجویان  ورودی سال 90 رشتههای مهندسی صنایعغذایی ، مدیریتدولتی وحقوق با برنامههای شاد و متنوع برگزار شد.

این جشن ابتدا با ورود فارغالتحصیلان به سالن و نواختن سرود جمهوری اسلامی ایران و دهها برنامه جذاب از جمله تقلید صدا ، اجرای برنامه تئاتر مرد مرده شورتوسط گروه نمایشی دهه کوهه سخنرانی مدیران گروههای آموزشی و اهداء لوح و تندیس یادبود به فارغالتحصیلان همراه بود.

لازم به ذکر است در این مراسم جشن از اساتید رشتههای فو.ق تجلیل به عمل آمد و با پخش کلیپ های تصویری از دوستان ،همکلاسیها و اساتید درطول دوران تحصیل یاد و خاطرات خود را در دانشگاه کازرون ورق زدند.