ورود جمعه ، 15 آذر ، 1398

کد خبر: 340   |  دفعات بازدید : 1793   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مراسم لیله‎الرغایب در مسجد امام‎علی(ع) دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شد

06 ارديبهشت, 1394

ویژه برنامه معنوی لیلهالرغایب با حضور 700نفر از دانشجویان دانشگاههای شهرستان کازرون در مسجد امامعلی(ع) واحد کازرون برگزار گردید.

مراسم لیله‎الرغایب در مسجد امام‎علی(ع) دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: این مراسم برای اولین بار به صورت مشترک بین دانشگاههای علمی کاربردی، سلمان، پیامنور ،فرهنگیان  وبه میزبانی دانشگاهآزاد اسلامی واحد کازرون در محوطه و داخل مسجد امامعلی(ع) دانشگاه برگزار شد.

این مراسم باشکوه که باحضورصدها نفرجوان تحصیل کرده  ودانشجو در یک جمع معنوی و صمیمی همراه بود، با بر گزاری نمازوسفره افطاری روزه داران شروع و تا پاسی از شب دانشجویان مشغول راز و نیاز با خدای خوداعمال شب آرزوها بودند.

مراسم با سخنرانی حجت الاسلام یا سر حاجی پورپیرامون فضائل وعظمت ماه رجب وشب جمعه اول این ماه که.معروف به لیلة الرغائب است همراه بود.

لازم به یادآوری است این برنامه در شورای فرهنگی دانشگاهآزاداسلامی واحد کازرون به تصویب رسیده است و آینده با گسترش امکانات ازعموم دانشجویان استقبال خواهد شد.

مراسم لیله‎الرغایب در مسجد امام‎علی(ع) دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شدمراسم لیله‎الرغایب در مسجد امام‎علی(ع) دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شد