ورود جمعه ، 15 آذر ، 1398

کد خبر: 338   |  دفعات بازدید : 1807   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مراسم تکریم معاون سابق و معارفه معاون جدید علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر میرزاده و دکتر لاریجانی برگزار شد.

05 ارديبهشت, 1394

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، صبح امروز طی مراسمی از زحمات دکتر مصداقی نیا قدردانی و دکتر ابطحی به عنوان معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد.

دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با بیان اینکه در 18 ماه گذشته تحولات بزرگی در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی رخ داده است، از زحمات دکتر مصداقی نیا که یک دانشمند و مدیر سطح بالا هستند تشکر و قدردانی کرد.

وی خاطرنشان کرد: دکتر مصداقی نیا در زمان فعالیت خود در دانشگاه آزاداسلامی با متانت و جدیت تمام امور مربوط به حوزه خود را پیش بردند و در واقع ایشان فردی کاملا عمل گرا هستند.

دکتر میرزاده با معرفی دکتر ابطحی به عنوان معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، ابراز امیدواری کرد که وی در انجام امور محوله موفق باشد.

شایان ذکر است، دکتر ابطحی به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاون سازمان تامین اجتماعی فعالیت کرده است.

همچنین، در این مراسم معاونان دانشگاه آزاد اسلامی، روسای واحدهای پزشکی و داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.