ورود پنجشنبه ، 27 تير ، 1398

کد خبر: 309   |  دفعات بازدید : 1705   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

28 دي, 1393

جلسه مدیران گروه های آموزشی دانشگاه

آنا:دکتر مختار مختاری معاون آموزشی واحد کازرون در جمع مدیران گروههای آموزشی این واحد

گفت:باتوجه به بخشنامه جدید ازتعداد 6عنوان دروس پیش دانشگاهی فقط 4عنوان بر اساس نیازهر رشته در نیمسال اول تحصیلی ارائه می گردد.

به گزارش خبر نگار خبرگزاری آنا، معاون آموزشی واحد کازرون با تاکید بر اجرای دقیق تقویم جدید آموزشی،اظهارکرد: به منظور استفاده بهتر از توان و پتانسیلهای موجود و صرفهجویی در زمان امتحانات نیمسال اول و ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم تغیراتی در زمانها  تقویم یوجود آمده است وبرنامه ریزی ترم بر اساس این تقویم  انجام گرفته است.

در پایان این جلسه مدیران گروه پیشنهادات و نقطه نظرات خود را در خصوص تقویم آموزشی، ایجاد دورههای کارشناسی ارشد و تحصیلات تکمیلی- کیفیت و سایز موارد ارائه کردند.