ورود سه شنبه ، 28 آبان ، 1398

کد خبر: 256   |  دفعات بازدید : 2066   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رئيس واحد كازرون :ارائه خدمات ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی به جامعه باعث جلب رضایت واعتماد مردم نسبت به این مجمعوعه شده است

25 شهريور, 1393
رئيس واحد كازرون :ارائه خدمات ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی به جامعه باعث جلب  رضایت واعتماد مردم نسبت به این مجمعوعه  شده است

رییس واحد کازرون در بازديد از محل ثبت نام دانشجويان جديدالورود، ضمن ابراز رضايت از نحوه ثبت نام دانشجويان،گفت: ارائه خدمات ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی به در طول سالهای گذشته به جامعه باعث جلب رضایت و اعتماد مردم نسبت مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا،دكتر سياوش شريفي گفت امروز در همین شهر کازرون باوجود اینکه چندین دانشگاه ومراکز علمی دیگر فعال هستنداما متقاضیان همچنان مشتاق ادامه تحصیل در این  واحد دانشگاهی می باشند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون اظهارکرد: حضور اساتيد و مسئولين بطور مستمر در بين دانشجويان جدید و انجام مشاوره لازم باعث آرامش و ايجاد خاطرات  به يادماندني برای آنان خواهد شد.

شریفی در ادامه افزود: ازهمكاري و همدلي خوبی که بين حوزه هاي مختلف دانشگاه با آموزش وجود دارد تشكرمی کنم و باید با بهره گیری ازتمام ظرفیتهای دانشگاه در جهت بالا بردن سرعت کار وایجاد رفاه برای دانشجویان وخانواده ها تلاش شود .

دكتر شريفي در پايان به تمام پذيرفته شدگان سال تحصيلي جديد تبريك گفت و از كساني كه واحد كازرون را به عنوان محل تحصيل خود انتخاب نموده اند تشكر و ابراز اميدواري كرد كه بتوانيم با ارائه خدمات آموزشي، پژوهشي، رفاهي و فرهنگي  مطلوب موجبات رضايتمندی عزيزان گردد.