ورود سه شنبه ، 29 مرداد ، 1398

کد خبر: 254   |  دفعات بازدید : 1904   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

درپانزدهمين اجلاس سراسری استادان بسيجي کشور: مسئول بسیج اساتید واحد کازرون به عنوان مدير برتر حلقه هاي صالحين دانشگاههاي كشورمعرفی شد

11 شهريور, 1393
 درپانزدهمين اجلاس سراسری استادان بسيجي کشور: مسئول بسیج اساتید واحد کازرون به عنوان مدير برتر حلقه هاي صالحين  دانشگاههاي كشورمعرفی شد

آنا: دكتر علي اكبر عارف مسئول بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامی واحد كازرون در پانزدهمين اجلاس سراسری استادان بسيجي به عنوان مدير برتر حلقهای صالحين دانشگاه هاي سراسر كشور معرفي گردید.

به گزارش خبر گزاری آنا،پانزدهمين اجلاس سراسری استادان بسيجي که با حضور سرادر سلامي جانشين فرماندهي كل سپاه،سرادر نقدي رييس سازمان بسيج ،آيت الله سعيدي نماينده محترم ولي فقيه در سپاه ودكتر قاليباف شهردار تهران در در شهر مقدس مشهد برگزارشدازمدیران برتربسیج تجلیل به عمل آمد.

در اين اجلاس سردار سلامي در سخناني شرايط منطقه وجهان اسلام را تشريح كرد، و در ادامه سرادر محمدرضا نقدی، رییس بسیج مستضعفین گفت: خیلی از اساتید، نخبگان و مسئولین ما می‌دانند که لیبرال دموکراسی به پایان رسیده و شاهد مرگ آن در جهان هستيم.

در پایان این اجلاسيه با اهداء لوح تقدير و هدايايي از دکتر عارف مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی  واحد کازرون تجلیل بعمل آمد

لازم به ذكر است كه دكتر علي اكبر عارف در سنوات قبل هم چندين مرتبه به عنوان مدير نمونه گروه معارف دانشگاه هاي كشورمعرفی و از طرف نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها انتخاب شدند.