ورود سه شنبه ، 28 آبان ، 1398

کد خبر: 253   |  دفعات بازدید : 2058   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

08 شهريور, 1393
همایش فرهیختگان خدمتگزار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت هفته دولت همایش تجلیل از فرهیختگان خدمتگزار به همت فرمانداري كازرون در سالن آمفي تاتر دانشگاه آزاد اسلامي واحد کازرون برگزار شد.

به گزارش انا،روز پنجشنبه 6 شهريورماه تجليل از ائمه جمعه، فرمانداران، نمايندگان مجلس و شهرداران كازرون بعداز پيروزي انقلاب اسلامي در سالن آمفي تاتر دانشگاه آزاد اسلامي كازرون و با حضور ائمه جمعه شهرهاي كازرون، قائميه و بالاده و نيز دكتر شاهين محمدصادقي نماينده كازرون در مجلس شوراي اسلامي و حميدرضا گرامي فرماندار شهرستان و مديران ادارات شهرستان كازرون به همراه فرماندهان نظامي و انتظامي و تعدادي از مديران اسبق شهرستان كازرون برگزار گرديد.

گرامي فرماندار کازرون به حاضران خيرمقدم گفت و اهداف اين همايش را تشريح كرد.

در ادامه حجت الاسلام محمد خرسند امام جمعه كازرون ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت در سخنانی اظهار کرد: تجلیل از خدمتگزاران گذشته تاکنون به‌عنوان سرمایه، مایه دلگرمی نسل‌های آینده برای خدمتگزاری بیشتر به جامعه اسلامی است. ايشان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در سفر معظم‌له به شهر کازرون را حاکی از پیشینه تاریخ سراسر افتخار این دیار از گذشته، حال و آینده عنوان و افزود: بنا به فرموده مقام معظم رهبری دیار کازرون به ‌واسطه سلمان فارسی صحابی بزرگ پیامبر عظیم‌الشأن اسلام (ص) مایه افتخار است.

وی از سرمایه‌داران كازروني که به ‌محض جمع‌ کردن سرمایه در شهرهای بزرگی مانند شیراز، اصفهان و تهران به سرمایه‌گذاری می‌پردازند گلایه کرد و افزود: بیش از جمعیت فعلی شهر کازرون سرمایه‌گذار از این شهر برخاسته اما بدون توجه به دیار خود در شهرهای دیگر به سرمایه‌گذاری اقدام کرده‌اند.

در ادامه اين مراسم دكتر شاهين محمدصادقي نماينده مردم شهرستان كازرون در مجلس شوراي اسلامي در سخنانی، اظهار داشت: زمینه رشد و تعالی برای خدمت‌رسانی هر چه بهتر به مردم در کشور آماده است، بنابراین مسئولان باید در راستای تأمین رفاه و آسایش مردم فرصت را مغتنم بشمارند.

محمدصادقی به روحیه ظلم‌ستیزی و سلحشوری مردم کازرون از گذشته‌های دور تاکنون نیز اشاره کرد و عنوان داشت: بر اساس روایت تاریخ در زمان‌هایی که کشور مورد تجاوز دشمنان قرار می‌گرفت، مبارزان کازرونی به ‌عنوان پیشقراولان سرکوب متجاوزان پا به میدان می‌گذاشتند.وی، مرحوم ناصر دیوان کازرونی را از جمله نماد ظلم‌ستیز این دیار عنوان کرد و یادآور شد: در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رزمندگان و جوانان شهرستان کازرون نقش بسیار مؤثری داشتند و جزو نخستین گروهی بودند که برای دفاع از آب ‌و خاک به ندای بنیان‌گذار انقلاب لبیک گفتند.

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی به توانمندی‌های این شهرستان در تولید بالای محصولات گندم، مرکبات، صیفی‌جات، انجیر، خرما و ... در سطح این استان اشاره کرد و متذکر شد: از بُعد فرهنگی و نیروی انسانی و نیز در عرصه‌های علمی، اقتصادی، سیاسی و نظامی شهرستان کازرون پیشرفت چشمگیری داشته است.

در پايان اين مراسم نيز از تعدادي از مديران و مسئولين اسبق كازرون حاضر در جلسه با اهداي تنديس همايش تجليل شد.