ورود چهارشنبه ، 24 مهر ، 1398

کد خبر: 251   |  دفعات بازدید : 2647   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

امکان انتخاب رشته مجدد در رشته های با آزمون سراسري سال 93 دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شد

03 شهريور, 1393

دکتر علوی فاضل با اعلام این خبر به روابط عمومی معاونت سنجش و پذيرش گفت: با توجه به درخواست برخی از داوطلبان و در راستای تکریم ارباب رجوع، امکان اصلاح و انتخاب رشته مجدد در رشته های با آزمون سراسري سال 93 دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شد.

معاون دانشگاه در ادامه افزود: داوطلبانی که به هر دلیلی در انتخاب رشته اولیه خود، رشته/ محل های مورد نظر و يا سهميه خود را در سایت معاونت سنجش و پذيرش به درستي ثبت نکرده اند، می توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.org  نسبت به انتخاب رشته مجدد خود اقدام کنند.

علوی فاضل به داوطلبان گفت: لازم است داوطلبان در مراحل انتخاب رشته خود دقت لازم را به خرج دهند اما اگر به هر دلیلی در انتخاب رشته خود دچار اشتباه شدند می توانند دوباره و یا حتی در صورت اشتباه مکرر امکان انتخاب رشته های بعدی نیز وجود دارد.

علوی فاضل افزود: داوطلبان در نظر داشته باشند که انتخاب رشته آن ها فقط در مجموعه ای که در آزمون سراسری سال 93 شرکت کرده اند امکان پذیر است، لذا انتخاب رشته های مجدد فقط در همان مجموعه ای که آزمون داده شده است امکان پذیر است.

وی در ادامه تأکید کرد: متقاضیان در نظر داشته باشند برای معاونت سنجش و پذیرش آخرین انتخاب رشته آن ها ملاک قرار خواهد گرفت و ثبت نام های قبلی عملاً منتفی خواهد شد.

وی در پایان گفت: مهلت انتخاب رشته های با آزمون تا ساعت 20:00 روز سه شنبه مورخ 4/6/93 به پایان خواهد رسید. بهتر است داوطلبان در اسرع وقت نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

روابط عمومی معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي