ورود يکشنبه ، 17 آذر ، 1398

کد خبر: 223   |  دفعات بازدید : 1748   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

جلسه شوراي اداري دانشگاه

26 خرداد, 1393

دكتر سياوش شريفي رئيس واحد كازرون در جمع كاركنان و اعضاي هيأت علمي گفت: بيمارستان 96 تختخوابي اين واحد مورد تأييد وزارت بهداشت و کارشناسان سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته و تمام معيارهاي استاندارد در آن رعايت شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، شريفي با تقدير و تشكر از همدلي ، همراهي و همكاري كاركنان و اعضاي هيأت علمي با هيأت رئيسه دانشگاه در خصوص احداث بيمارستان گفت: دكتر ابطحي رئيس مركز خدمات و توسعه سلامت دانشگاه آزاد اسلامي از تمامي بخشهاي بيمارستان بازديدبعمل آورده و ضمن ابراز رضايت از اين پروژه گفت: با كيفيت ترين بيمارستان در منطقه می باشد واین سندی بر افتخارات وموفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی کازرون است.

رئيس واحد كازرون افزود: اين بيمارستان يك سرمايه ارزشمندی است و بايد اين سرمايه هرچه سريعتر به چرخه بهره برداري ودر آمدزایی برسد تا بتوانیم در امر ارائه خدمات  ودرماني به مردم شهرستان که انتظارات به حقی هم از بخش پزشكي و بيمارستان دانشگاه دارند خدمت کنیم.

شريفي در ادامه ضمن تشكراز رياست عاليه دانشگاه بيان داشت: بيمارستان براي تجهيز و راه اندازي حدود 30 ميليارد اعتبار نياز دارد که با کارشناسی بعمل آمد در این خصوص ریاست دانشگاه دکترميزاده قول مساعدت و تجهيز نمودن آن را داده است و اين امر باعث اميدواري و دلگرمي بيشتري براي ما وهمکاران مي باشد.

رئيس واحد تصريح كرد: بيش از ربع قرن از فعاليت رشته پزشكي این واحد دانشگاهی مي گذرد اما هنوز مجبور بوديم نیاز بیمارستانی  و.مشكل آموزش دانشجويان پیراپزشکی را در مركز استان برطرف نمائيم حال به لطف خداوند وتلاش شما علاوه بر اينكه دغدغه آموزش دانشجویان برطرف خواهد شد بخش اعظمي از بهداشت وسلامت مردم نیز توسط اين بيمارستان مرتفع مي گردد.

وي با بيان اينكه در مورد آينده دانشگاه  وافزايش هزينه ها که با در آمدها هم خواني ندارد، اظهار داشت: اين موضوع ما را ناراحت كرده اما نگران نيستم و با ياري خداوند و با برنامه ريزي مناسب مشكل را مديريت مي كنيم و همين امروز در حاشيه اين جلسه كارگروهي از بين شماكاركنان و اعضاي هيأت علمي دانشگاه تشكيل مي گردد تا از نقطه نظرات و پيشنهادات عزيزان در مورد پيشرفت و توسعه دانشگاه  بهره مند شويم.

وي در پايان جلسه گفت: ازكساني كه حتي نظر مخالفت با ما دارند كمك مي گيريم و از پيشنهادات سازنده آنان استفاده مي كنيم و همه بايد تلاش كنيم تاعلاوه برجلب رضایت دانشجو وایجاد فضای مناسب علمی، پژوهشی وفرهنگی در جهت درآمدزایی هم بتوانیم گام برداریم.

شریفی در پایان افزود:افتخارات دانشگاه برای شمااست و در جايي كه مديريت دانشگاه مورد تقدير و تشكر مسئولين قرار مي گيرد به معني تشكر از شما بوده است.