ورود پنجشنبه ، 30 خرداد ، 1398

کد خبر: 222   |  دفعات بازدید : 1717   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

از سوی دکتر حمید میرزاده/آیین‌نامه ماموریت و انتقال اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

26 خرداد, 1393

خبرگزاری آنا: آیین نامه ماموریت و انتقال اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی توسط دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد ابلاغ شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به منظور ایجاد وحدت رویه و پاسخگویی به درخواست ماموریت و یا انتقال اعضای هیات علمی تمام وقت بر اساس نیاز واحدهای تابعه، شرایط متقاضی، رعایت سایر مقررات و در نظر گرفتن مصلحت دانشگاه آزاد اسلامی، آیین نامه ماموریت و انتقال اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد ابلاغ شد.

طیق آیین نامه مذکور، موافقت رؤسای واحدهای مبدأ و مقصد، تأیید هیأت اجرایی جذب استان‌های مبدأ و مقصد و موافقت شورای جذب هیات علمی دانشگاه از شرایط ماموریت عضو هیات علمی از واحد مبدا به مقصد است.

همچنین از جمله شرایط انتقال ، موافقت روسای واحدهای مبدأ و مقصد است و متقاضی نباید هیچگونه تعهدی به واحد مبدا داشته باشد و یا با توافق واحدهای مبدا و مقصد، تعهد متقاضی انتقال داده شود.

متقاضی انتقال باید دو سال متوالی به صورت مامور در واحد مقصد خدمت کند و در صورت رضایت واحد مبدا و مقصد و تایید شورای جذب هیات علمی سازمان مرکزی، انتقال قطعی انجام خواهد شد.

انتقال از واحد مبدأ( پس از اتمام ماموریت 2 ساله) و کسب حداقل 70 درصد امتیازات ارتقا به مرتبه علمی بالاتر در کمیته منتخب استانی و تایید شورای جذب هیات علمی دانشگاه (از تاریخ استخدام یا از تاریخ آخرین ارتقای مرتبه قبل) الزامی است و  عملکرد آموزشی- پژوهشی و اجرایی متقاضی بر مبنای آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی ارزیابی می‌شود.

تایید هیات اجرایی جذب استان‌های مبدا و مقصد و موافقت شورای جذب هیات علمی دانشگاه از دیگر شرایط ماموریت عضو هیات علمی از واحد مبدا به مقصد است.

به گزارش آنا، این آیین نامه در شصت و پنجمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی تصویب و به تایید رئیس دانشگاه رسید و از تاریخ تصویب لازم است اجرا شود.