ورود پنجشنبه ، 30 خرداد ، 1398

کد خبر: 221   |  دفعات بازدید : 1616   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

25 خرداد, 1393
جدول زمان بندي مصاحبۀ 51 رشته دكتري تخصصي (PHD) دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد

دکتر علوي فاضل با اعلام این خبر كه جدول زمانبندي 51 رشته دكتري تخصصي (PHD) بر روي سايت www.azmoon.net قرار گرفت به روابط عمومی مركز آزمون گفت: دعوت شدگان به مصاحبه مي توانند از امروز شنبه مورخ 24/3/93 با مراجعه به سايت  www.azmoon.net  از زمان دقيق مصاحبه خود مطلع شوند.

رييس مركز آزمون خاطرنشان كرد: دعوت شدگان مي بايست پايان نامه تحصيلي دوره كارشناسي ارشد، مدارك و سوابق علمي پژوهشي خود شامل: پروژه، مقاله، ترجمه و تأليف را در زمينه رشته خود به همراه داشته باشند تا اساتيد بتوانند وضعيت هر فرد را با توجه به سوابق مورد بررسي قرار دهند.

علوي فاضل افزود: با توجه به اينكه دعوت متقاضيان بدون آزمون براساس معدل و نمره پايان نامه ملاك عمل قرار گرفته است، چنانچه در بين معدل و نمره پايان نامه زمان ثبت نام و زمان مصاحبه فرد مغايرتي وجود داشته باشد، مطابق ضوابط برخورد خواهد شد.

وي با اشاره به اينكه از 196 رشته دكتري تخصصي تاكنون زمان مصاحبه 184 رشته اعلام شده است، افزود: زمان مصاحبه 12 رشته باقيمانده طي روزهاي آينده اعلام خواهد شد.

وي در پايان گفت: در صورتيكه هر دعوت شده به مصاحبه با سوال يا ابهامي مواجه شد مي تواند با مراجعه به سايت www.pubr-azmoon.com و با مطرح كردن سوال  خود در قسمت پرسش و پاسخ  از نظر كارشناسان روابط عمومي مركز آزمون در اسرع وقت بهره مند شود.

مصاحبه آزمون دكتري تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي از امروز آغاز شد

دکتر علوي فاضل به همراه مهندس مهرادفر معاون اجرايي و محمدرضا داوطلب معاون اداري و مالي مركز آزمون در حاشيه بازديدي كه امروز از واحد علوم و تحقيقات صورت گرفت، به روابط عمومي آزمون گفت: مصاحبه برخي از رشته هاي آزمون دكتري از امروز مورخ 24/3/93 آغاز شد و تا روزهاي آينده نيز ادامه خواهد داشت.

رييس مركز آزمون ضمن تشكر از زحمات اساتيد در انجام مصاحبه ها در واحد علوم و تحقيقات تهران اظهار اميدوري كرد: واحد علوم تحقيقات و گروه هاي ميزبان برگزاري آزمون هاي مرحله مصاحبه با ايجاد تمهيدات شرايط مناسبي را براي برگزاري استاندارد مصاحبه ها فراهم آورند.

وي در ادامه افزود: اميدوارم اساتيدي كه مصاحبه ها را انجام مي دهند به رعايت عدالت و حقوق دعوت شدگان توجه خداپسندانه و دلسوزانه اي داشته باشند.

وي در پايان ضمن قدرداني از زحمات دست اندركاران برگزاري مصاحبه ها گفت: نتايج قطعي آزمون دكتري در شهريور ماه اعلام خواهد شد.