ورود پنجشنبه ، 30 خرداد ، 1398

کد خبر: 220   |  دفعات بازدید : 1549   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

24 خرداد, 1393
آئين جشن باشكوه ميلاد منجي عالم بشريت حضرت مهدي (عج) درمسجد امام علی ع دانشگاه

ويژه برنامه گراميداشت خجسته سالروز تولد حضرن مهدي (عج) در مسجد امام علي (ع)دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون با حضور جمع كثيري از اساتيد، كاركنان و دانشجويان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا،حجت الاسلام بينا رئيس دفتر فرهنگ اسلامي در واحد كازرون با گراميداشت ميلاد با سعادت حضرت مهدي (ع) گفت: شب نیمه شعبان فضائل فراوان و ارزشمندي دارد و بايد از اين فرصت به دست آمده و بهار انتظار نهايت بهره را ببريم.

رئيس دفتر فرهنگ اسلامي كازرون اظهارداشت: با شركت در مراسم ها و مساجد و با دعا و نيايش، سرور و شادي بتوانیم خود را در مسير زمينه سازان ظهور حضرت  قرار داده و با شب زنده داري دل خود را زنده نگه داریم  واين از توفيقات الهي است كه انسان ارادت و علاقه خود را نسبت به اهل بيت ابرازبدارد.

بينا افزود: در زمان ظهور تمام ملتهاي جهان در سايه عدالت آن عدالت گستر از ظلم و بي عدالتي در امانند و تمام بي عدالتي و بد اخلاقي روي كره زمين يا قيام قائم آل محمد (ص) برچيده مي شود و حكومت عدل الهي آغاز مي گردد.

رئيس دفتر فرهنگ در ادامه تصريح كرد:  ظهورحضرت نه تنها آخر زمان است بلکه آغاز صفا، صميميت آرامش و آسايش وهمچنین پايان بديها  وظلم هااست.

جلسه با مداحي و مولودي خواني و جشن و شادي همراه با توزيع شيريني و شربت ادامه داشت و سپس حاضرين ميهمان سفره معنوي و با بركت امام بودند.