ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 214   |  دفعات بازدید : 1688   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با صدور بخشنامه ای انجام گرفت/ تاکید دکتر میرزاده بر عدم تجسس دراحوال شخصی افراد در دانشگاه آزاد اسلامی

05 خرداد, 1393

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با استناد به آیه 12 سوره حجرات و اصل 25 قانون اساسی با صدور بخشنامه ای بر عدم تجسس در احوال شخصی در دانشگاه آزاد تاکید کرد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، دكتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بخشنامه‌ای به معاونان و مدیران مربوطه در سازمان مرکزی و نمایندگان تام الاختیار ریاست دانشگاه در هیات امنای استان ها، دبیران هیات امنای استان ها، واحدها و مراکز دانشگاهی و سازمان مدارس سما با استناد به آیه 12 سوره حجرات که می فرماید؛ "ای کسانی که ایمان آورده اید از بسیاری پندارها در حق یکدیگر اجتناب کنید که برخی ظن و پندارها معصیت است و هر گز از حال درونی یکدیگر تجسس نکنید و غیبت یکدیگر را روا مدارید" و همچنین اصل 25 قانون اساسی،‌ بر ممنوعیت هرگونه بازرسی و یا ضبط و افشای مکالمات تلفنی، استراق سمع و هر گونه تجسس در امور شخصی دیگران در این دانشگاه تاکید کرد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در اين بخشنامه تصريح كرده است:آمرين و مرتكبين آن علاوه براينكه طبق قوانين جزايي قابل پيگرد كيفري مي باشند، براساس آيين نامه هاي انضباطي كاركنان و اعضاي هيات علمي و دانشجويان مورد مواخذه قرار خواهند گرفت.

دکتر میرزاده همچنین مسئولیت اجرای این بخشنامه را بر عهده معاونان و مدیران مربوطه در سازمان مرکزی و نمایندگان تام الاختیار ریاست دانشگاه معاونان هماهنگی و روسای واحدها و مراکز دانشگاهی و کلیه مدیران مربوطه واحدها قرار داده است.