ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 213   |  دفعات بازدید : 1833   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

04 خرداد, 1393
مراسم عزاداری شهادت امام موسی کاظم(ع)در مسجد امام علی (ع )دانشگاه برگزار شد

به مناسبت سالروز شهادت امام موسی کاظم مراسم عزاداری و سوگواری به همین مناسبت باحضور جمعی از کارکنان ودانشجویان در مسجد در مسجدامام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحدکازرون برگزار شد..

به گزارش خبر نگارخبر گزاری آنا،حجت الاسلام بینا رییس دفتر فرهنگ واحد کازرون، به عنوان سخنران این مراسم با اشاره به کمالات اخلاقی امام (ع) همچنین داشتن روحیه گذشت واحسان گفت: ایشان با صبر تحمل آن همه ظلم و ستمهای فراوان هارون راپشت سر گذاشت وسالها در بند زندان آن ملعون بسر بردند.

وی،با بیان اینکه در آن دوران  امام سخت، تحت کنترل و جو سیاسی حاکم بودند،گفت: ایشان با وجود مشکلات خاص زمان توانست حوزه های علمیه تاسیس وراه اندازی نماید و به تبیین ابعاد مختلف مذهب تشیع پرداخت و شاگردانی را در علوم متنوع از جمله، فقه، اصول، فلسفه، کلام، طب، فیزیک و شیمی تربیت کرد.

حجت الاسلام بینادر ادامه افزود:آن زمان دشمنان علاوه برایجاد مشکلات فراوان در مسیرآن بزرگوار حتی برای خانواده وفرزندان آن حضرت هم آسایش ،امنیت وآزادی کافی وجود نداشته و در پنهانی وگرفتاری طاقت فرسا زندگی می کردند.

در پایان مداحی مداح اهل بیت، ذکر مصیب شهادت امام(ع) و سینه زنی و پذیرایی شرینی وشربت از دیگر برنامه های این مراسم بود.