ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 212   |  دفعات بازدید : 1779   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رئيس مركز خدمات توسعه سلامت دانشگاه آزاد اسلامي:دانشكده پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون يكي از قديمي ترين وموفق ترين واحد هاي پزشكي در سطح كشور است

03 خرداد, 1393

ابطحي رئيس مركز خدمات توسعه سلامت دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به سفرهاي اداوري مديريت دانشگاه آزاد اسلامي به منظور راه اندازي بيمارستانهاي دانشگاه آزاد اظهار كرد:دانشكده پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون يكي از قديمي ترين وموفق ترين واحد هاي پزشكي در سطح كشور است .

به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا،عمليات اجرايي بيمارستان 96 تختخوابی دانشگاه آزاد كازرون در سال 1388شروع شده وبا پيگيريهاي صورت گرفته توسط دكتر محمد صادقي نماينده شهرستان در مجلس شوراي اسلامي ومسئولین دانشگاه  عمليات احداث اين پروژه روبه اتمام است.

وي با اشاره به اين كه راه اندازي بيمارستان آموزشي در شهرستان  كمك زيادي به توسعه سلامت وبهداشت عمومي مي كند افزود:رياست دانشگاه آزاد اسلامي توجه ويژه اي به توسعه كيفيت خدمات بهداشت ودرمان در سطح كشور دارد ودر اين مسيرگام هاي موثري را به منظور بالابردن استاندارهاي  خدمات بهداشت ودرمان در دانشگاه آزاد اسلامي صورت گرفته است.

ابطحی که از بخش‌های مختلف بیمارستان واحد کازرون بازدید می کرد، تصريح كرد:بيمارستان پزشكي داتنشگاه آزاد اسلامي نيازمند 30 ميليلارد تومان اعتبار به منظور تجهيزات وتكميل پروژه است كه اين ميزان اعتبارات با ارائه تسهيلات واختصاص اعتبار از محل درامدهاي دانشگاه آزاد تامين مي شود.

رئيس خدمات توسعه سلامت دانشگاه آزاد اسلامي گفت: در حال حاضر 9 بيمارستان فعال دانشگاه  آزاد در سطح كشور موجود است  و6 بيمارستان ديگر نيز آماده بهره برداري است  كه علاوه بر بيمارستان آموزشي  كازرون  بيمارستان هاي اردبيل وتبريز را نيز مي توان نام برد.

وي هم چنين از تجهيز بيمارستان تخصصي 330 تختخوابي دانشگاه آزاد در تهران خبر داد واظهار كرد:بالابردن سطح كيفي خدمات بهداشتي مطابق با استانداردهاي جهاني بهداشتي در دستور كار دانشگاه آزاد اسلامي قرار دارد.

ابطحي با بيان اين که واگذاري بيمارستان هاي دانشگاه آزاد  به هيچ وجه امكان پذير نسيت  اظهار كرد:با تلاش هاي صورت گرفته اميدورايم بيمارستان كازرون در نيمه اول امسال راه اندازي شود .

انتهاي پيام/