ورود سه شنبه ، 26 شهريور ، 1398

کد خبر: 210   |  دفعات بازدید : 1604   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

02 خرداد, 1393
 آغاز سی و سومین بهار علمی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان

خبرگزاری آنا: سی و سومین بهار علمی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم سی و دومین سالگرد راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی امروز 31 اردیبهشت با حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی، اعضای هیات امنا و موسس دانشگاه، روسای واحدهای دانشگاهی سراسر کشور و جمعی از بزرگان و فرهیختگان در دو بخش برگزار می شود.

همزمان با مراسم بزرگداشت سالروز راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی که از دقایقی پیش آغاز شده است، سی و سومین بهار علمی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان جشن گرفته شده و جایزه ویژه پژوهشی بر اساس آیین نامه اعطای جایزه ویژه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی به سه نفر از برگزیدگان دانشگاه آزاد اسلامی به سبب فعالیت های علمی که در سطح بین المللی داشته و توانسته اند جایگاه علمی مناسبی کسب کنند، اهدا و از برگزیدگان با لوح تقدیری که با امضای رئیس هیات موسس دانشگاه تهیه شده قدردانی می شود.

همزمان با این مراسم، نمایشگاه دستاورهای پژوهشی قابل تجاری سازی دانشگاه آزاد اسلامی با رویکرد ارائه محصولات مراکز رشد و دستاوردهای پژوهشی قابل تجاری سازی و با حضور نمایندگان 31 استان در طبقه همکف بلوک های 2و3 ساختمان پونک (سایت سازمان مرکزی) از تاریخ 31 اردبیهشت گشایش یافته و تا تاریخ 4 خرداد ادامه خواهد داشت.

در سی و دومین  سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی از دانشجویان، پژوهشگران و اساتید برتر این دانشگاه در حوزه های مختلف قدردانی می شود، تقدیرشدگان در مراسم سالروز تاسیس دانشگاه آزاد در حوزه های مختلف علمی برگزیده شده اند و قدردانی از آنها برای فعالیت های علمی آنها در برهه زمانی مهر91 تا مهر 92 است.

معرفی واحدهای  برتر و مراکز رشد و فن آوری  و ارائه گزارشی از عملکرد و فعالیت های آنها از دیگر برنامه های مراسم سالروز است، همچنین برای نخستین بار در مراسم سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی از تعدادی از پژوهشگران و دانشجویان و استادان فعال در حوزه های علمی مختلف نیز قدردانی خواهد شد.

در مراسم امروز از جایزه ویژه پژوهشی امام خمینی (ره) با حضور اعضای هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی می شود، جایزه ویژه پژوهشی امام خمینی(ره) برای تشویق و قدردانی از اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای فعالیت های آنها در حوزه های علمی و پژوهشمی در سطح ملی و بین المللی است که در مراسم امروز از سه نفر برتر علمی و پژوهشی قدردانی شده و جایزه ویژه امام خمینی (ره) از سوی آیت الله هاشمی رفسنجانی به آنها اهدا خواهد شد که این سه نفر به عنوان نفرات برتر اول تا سوم از میان 46 نفر از سوی هیات داوران گزینش شده اند.

در این مراسم روسای تمامی واحدها به همراه تعدادی از استانداران، نمایندگان ولی فقیه استان‌ها و جمعی از فرهیختگان استان های سراسر کشور نیز حضور دارند.

در حاشیه مراسم سی و دومین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی نمایشگاهی از دستاوردهای علمی، تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی برپا خواهد بود و آیت الله هاشمی رفسنجانی به همراه دکتر میرزاده از آن بازدید خواهند کرد.

جلسه مشترک هیات امناهای استانی دانشگاه نیز بعد از ظهر امروز در سالن شهید مطهری برگزار خواهد شد.