ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 191   |  دفعات بازدید : 1713   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

23 اسفند, 1392

جنتی در واحد کازرون:

نوگرائی و نگاه به آینده از ویژگیهای برجسته علامه دوانی بود

خبرگزاری آنا: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از ویژگیهای برجسته علامه دوانی نوگرائی و نگاه به آینده بود، او به آینده خوب فکر می کرد تا نیازهای دنیای اسلام را بشناسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دومین روز از نخستین یادواره علامه دوانی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرزندان مرحوم علامه دوانی، کریم زارع نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، صفایی بوشهری امام جمعه استان بوشهر، نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد فارس، امام جمعه و جمعی از مسئولین شهرستان در واحد کازرون برگزار شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این همایش با تشریح شخصیت علمی علامه دوانی گفت: این عالم ربانی آنچنان شخصیت داشت که هم در حوزه و هم در دانشگاه مورد احترام و در این دو واحد فرهنگی منشأ اثر بود.

علی جنتی اظهار کرد: رشته اصلی فعالیت مرحوم دوانی شرح حال نگاری علمای شیعه بود و از ویژگیهای برجسته دوانی نوگرائی و نگاهی به آینده بود او به آینده خوب فکر می کرد تا نیازهای دنیای اسلام را بشناسد و نیروهائی تربیت و کتابهائی عرضه کند که نه تنها برای نسل جهان اسلام بلکه در تمام دنیا مورد استفاده قرار گیرد.

کار فرهنگی تنها به عهده وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست

وی به وظائف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دستگاه متولی فرهنگی کشور اشاره کرد و افزود: این وزارتخانه وظیفه سنگینی به دوش دارد اما کار فرهنگی تنها به عهده وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست و آموزش و پرورش، حوزهای علمیه و سازمان تبلیغات در امر فرهنگی فعالیت دارند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: مسائل فرهنگی جزء مسائل پیچیده کشور ما است، اگر می خواهیم ارزشهای دینی را به جامعه و دنیا منتقل کنیم، این یک حرکت جمعی می طلبد.

جنتی گفت: در جمع مراجع و بین علما و روحانیون ما و حوزه های علمیه کسی نمی شناسیم که مثل مقام معظم رهبری به مسائل فرهنگی اشراف داشته باشد، مقام معظم رهبری بر تهاجم فرهنگی دشمن ، تلاش دشمنان  و شناخت عملکرد آنها اشراف کامل دارند و این مسائل در بیشتر سخنرانی های ایشان مطرح می شود.

مقام عالی وزارت ارشاد تاکید کرد: یکی از شعارهائی که در ابتدای کارم مطرح کردم عدالت فرهنگی بود، باید تمام استعدادهای فرهنگی کشور شکوفا شود و نقاط مختلف از امکانات استفاده کنند، اعتبارات فرهنگی عادلانه توزیع و برگزاری جشنوارها در شهرستانها برگزار شود و تنها این فعالیت ها در مرکز استان نباشد.

قول مساعد میرزاده درخصوص تجهیز بیمارستان 96 تختخوابی واحد کازرون

کریم زارع نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه در فارس بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد هم در نخستین یادواره علامه دوانی نکات ارزنده ای پیرامون شخصیت برجسته محقق و مورخ معاصر علامه دوانی بیان کرد.

وی در ادامه گفت: ریاست دانشگاه درخصوص تجهیز بیمارستان 96 تختخوابی این واحد دانشگاهی قول مساعد داده است و در آینده نزدیک این بیمارستان تجهیز و راه اندازی خواهد شد.

وی با بیان اینکه روند پیشرفت بیمارستان آموزشی این دانشگاه بسیار خوب بوده گفت: طی بازدیدی که از قسمتهای مختلف بیمارستان داشته ام بسیار رضایت بخش و در آستانه تجهیز و راه اندازی است.

انتهای پیام/ع

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون میزبان نخستین یادواره محقق ومورخ محاصر علامه داونیدانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون میزبان نخستین یادواره محقق ومورخ محاصر علامه داونی