ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 189   |  دفعات بازدید : 2017   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

18 اسفند, 1392
جلسه شوراي فرهنگی دانشگاه‎آزاداسلامي واحد كازرون

رئيس واحد كازرون با بيان اينكه امسال بودجه فرهنگي دانشگاههارشدبسیارخوبي داشته است گفت: برنامه های فرهنگی باید مورد استقبال قشر جوان واقع شود و بر نامه هایی در این شورا ارائه وبه تصویب برسد که اثرماندگاری آن تا سالهاي بعد از تحصيل هم در ذهن دانشجو باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: دكترسياوش شريفي در ادامه افزود :جهت هزینه کرد اعتبارات فرهنگی بايد قبل ازارائه و تصويب توجه به بازده و بازخورد آن  از سوي مخاطب نمود و طوري برنامهريزي صورت گیرد كه نتيجه گرا باشد.

رئيس واحد با تأكيد بر اينكه تمام كارهاي فرهنگي باید از مسير شوراي فرهنگي انجام شود گفت: با همدلي و همفكري بين اعضاء و تعأمل بيشتر ميتوان بهره بهتر و بيشتري را از اين شورا گرفت .

در اين جلسه هچنین مقرر شد اردوي زیاتي فرهنگي راهيان نور دانشگاه همچون سالهاي گذشته از نيمه دوم اسفندماه در قالب چنداتوبوس به مناطق جنگي هشت سال دفاع مقدس در جنوب كشور اعزام تادانشجويان بتوانند از اين سفر معنوي بهره كافي را ببرند.

رئيس واحد كازرون در پايان جلسه گفت در سالهاي گذشته واحد كازرون بيشتر از ظرفيت و بودجه تعيين شده در بخش فرهنگي هزينه كرده و هيچگونه محدوديتی براي انجام كارهاي فرهنگي نداريم.