ورود دوشنبه ، 1 مهر ، 1398

کد خبر: 18   |  دفعات بازدید : 4249   |  نظرات : 2 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

18 آذر, 1391

ژبسم الّله الرحمن الرحيم

با سلام و درود به روح پر فتوح امام خميني (ره) ، شهداي ايران اسلامي علي الخصوص شهداي دانشجو و سلامتي مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)

در چنين روزي ، بزرگ مرداني كه ملقب به مقام والاي دانشجو بودند، در آن برهه زماني بر حسب وظيفه دانشجو بودن، احساس مسئوليت كرده و جان خود را در راه تعالي و سعادت اين مرز و بوم تقديم داشتند.

توصيف مقام دانشجو از توان قلم و زبان حقير خارج است ، اما آن حداقلي كه مي توان گفت ؛ دانشجو نماد رویش و بالندگی ست، با حضورش در هر عرصه اي، نشاط و شادابی ،‌صداقت و صميميت ،‌ تامل و طراوت را به ارمغان می‌آورد و زمزمه‌های ناب زندگی، راز انديشه، شکوه انسانيت، شکوفایی معنويت را نويد مي دهد .

به تاسي از فرمايشات مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) " دانشجو ،‌اميد آينده و ذخيره حياتي كشور است" به خود مي بالم كه خدمتگزار بخش عظيمي از سرمايه و نبض حياتي مهين اسلامي هستم.

بدنبال فرصتي بودم تا با شما عزيزانم سخن بگويم ، كه دانشجو تنها نيست؛ دانشجو با دانشجو تنها نيست ، من به پشتوانه دانشجویان عزیز، این فرزندان و جگرگوشه‏هاى ملت، این بهترین و پاکترین عناصر جامعه‏ ، لحظه اي در خدمتگزاري تعلل نخواهم كرد، دانشجو بنيان جامعه پيشرو است چگونه امكان دارد كه با چنين پشتوانه اي احساس تنهايي هاله بسيار كوچكي در ذهن انسان ايجاد كند ، پس مسئولين و مديران دانشگاه آزاد اسلامي بگوش باشيد؛ از حال عزيزانم غافل نباشيد و خدمت به اين قشر فرهيخته را سرلوحه كار خويش قرار دهيد؛ چرا كه بزرگترين افتخار حقير خدمت به اين عزيزان است و كوتاهي در خدمت به اين قشر پاك گناهي است نابخشودني .

دانشجو يعني ايمان ، آرمان خواهي ، ‌اميد ، تلاش ‌ و صبر ، پس عزيزانم نقش خود را فراموش نكنيد ، نسبت به آنچه مي گذرد هوشيار و حساس باشيد ، با درايت و تدبير تصميم بگيريد ، صبر را پيش نياز كارتان بدانيد .

فرزندانم؛ پيروي از منويات مقام معظم رهبري امام خامنه اي (مد ظله العالي) را سرلوحه اعمال خويش قرار دهيد ، چرا كه حركت در سايه سار ولايت ضامن تعالي انديشه و ترقي جامعه خواهد بود.

قشر دانشجو وجدان بيدار جامعه است ، در دنياي امروز، اين دانشجوست كه فرياد بيداري را سر مي دهد و در پرتو اسلام ، فريادبيداري اسلامي را سرداده و به يكباره جهان را متحول و متحير ساخت، پس دانشجو نماد حق طلبي و ايمان است .

همه مي دانند كه دانشجو ساده انديش نيست بلكه ولايت فقيه را محور انديشه و اعمال خويش قرارداده و در مقابل دشمن و اسكتبار سينه سپر مي كند و بدنبال اهداف خود كه همانا آرمان هاي انقلاب اسلامي ست مي باشد.

در پايان از شما ‌فرزندان عزيزتر از جانم طلب مي نمايم، به تعالي و سعادت ميهن اسلامي بيانديشيد و در تمامي عرصه ها خدمتگذار نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران باشيد.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

پدر شما - فرهاد دانشجو

خدوم دانشگاه آزاد اسلامي

غلامرضا گنابادی
1391 آذر 21 سه شنبه 06:20 ب.ظ
1392 تير 07 جمعه 11:15 ق.ظ

The patterns intended for these Designer handbags are typical such that the individual will drop appearing in enjoy with individuals the instant replica cartier you set your eyes on them. Physiotherapists are ready to encourage older women to at least alternate shoulders when they carry this herms handbags all over to avoid some aches and joint pain. You can never did you ever go wrong with discount replica Prada handbags both.